Bilrengøring Kalundborg

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Giv dit gamle bil nyt liv

Har det stor betydning for dig at have et flot og robust bil? Hvis din bil er mærket af ridser og skrammer i overfladen, så tilhører det kategorien, der vil have stor gavn af en Bilrengøring fra et professionelt firma. Det er nemlig din garanti for et holdbart og flot resultat udført i bedste kvalitet.

Steamgrønt kan hjælpe dig med professionelt rengøringsarbejde, hvis du har brug for en Bilrengøring i Kalundborg. Vi har allerede hjulpet mange glade kunder i kraft af vores landsdækkende service. Og med mere end 10 års erfaring inden for branchen har vi ekspertisen til at håndtere din bilrengøring på mest professionelle vis og med et unikt resultat til følge.

Eksperthjælp til din bil

Når du vælger at gøre brug af et professionelt Klargøringsfirma, der har stor erfaring med at udføre Bilrengøring og -afhøvling, er det din sikkerhed for et godt og holdbart resultat. Med Steamgrønt er du sikret en professionel tilgang og proces, hvor du ved, hvad du får.

Vi leverer altid færdigrenoverede Sæder i højeste kvalitet, og vores faglighed medvirker til, at vi ikke går på kompromis med vores udførte håndværk eller de anvendte materialer. Det, samt flere andre ting, gør os til din kvalificerede bilmand:

  • Erfarne bilfolk med professionelle maskiner
  • bilrengøring i høj kvalitet med 3 års garanti
  • En fast pris fra start til slut
  • Rådgivning tilpasset kundernes behov

Hos os får du altid en fast pris på din opgave, der tager afsæt i dine ønsker og behov. På den måde slipper du for bekymringer og uventede ekstraomkostninger, så du kan få professionel hjælp til din bilrengøring.

Professionel rådgivning er en selvfølgelighed

Hver gang vi udfører et stykke arbejde, ser vi kvalitet og godt håndværk som en selvfølge på lige fod med rådgivning, der guider kunden til den bedste behandling. Det er en sikkerhed for et resultat, der indfrier kriterier og krav til et nyt bil. Derfor svarer vi ofte på spørgsmål, der lyder i retning af følgende:

  • Hvordan ved jeg om mit bil kan holde til en Bilrengøring?
  • Hvordan vælger jeg den rigtige efterbehandling til mit bil?
  • Hvor meget vedligeholdelse kræver mit bil?

Har du spørgsmål til vores Rengøringsydelser eller nogle af vores tidligere udførte opgaver, kan du altid kontakte os.

Uanset hvor i landet du møder vores erfarne medarbejdere, vil du opleve at høj faglighed og professionalisme er nøgleord for Steamgrønts medarbejdere – vi er nemlig specialister på området. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med udførelse af en Bilrengøring i Kalundborg eller i et andet område på Sjælland.

Professionelle bilfolk er din sikkerhed

Leder du efter et erfarent Klargøringsfirma, der kan hjælpe med Bilrengøring i Kalundborg, er vi det helt rigtige valg. Vores landsdækkende service er medvirkende til, at vi hurtigt kan være i gang med din opgave, så du kan få afslebet og efterbehandlet din bil.

Hos Steamgrønt får du ydelser i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Sender du os en mail eller giver os et kald, så kan vi tage en snak og give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand