Bilrengøring Karise

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få smukke Bilsæder fra Steamgrønt

Hvis lakken på Sædert er slidt igennem flere steder og der er grimme ridser, så er det måske på tide med en fornyelse af Sædert. Flere års dagligt slid kan ikke undgå at sætte sine spor, men med en Bilrengøring er det muligt at forny Sædert, så det får sit fine udseende igen, mens holdbarheden styrkes endnu mere.

Har du brug for professionel hjælp til din Bilrengøring i Karise, er Steamgrønt et trygt valg, Vi har udført adskillige bilrengøringer i mere end 10 år og har allerede hjulpet mange kunder med at få deres gamle Sæder til at se ud som nye igen. Med vores mange års erfaring og store viden er vi den bedste eksperthjælp, du kan få til din rengøring.

Professionel rådgivning og flot bilrengøring

Hvis et flot bil er vigtigt for dig, er den bedste investering at indgå et samarbejde med et professionelt Klargøringsfirma som Steamgrønt til din bilrengøring i Karise. Vi har den nødvendige viden og erfaring til at realisere dine bildrømme. Derfor ved du også, hvad du får med et samarbejde med os:

  • Færre bekymringer og uforudsete problemer
  • En fast pris og 3 års garanti på det udførte arbejde
  • Professionel vejledning under hele processen
  • Erfarne bilfolk med professionelt udstyr
  • Sikkerhed for godt håndværk

Vi er grundige i vores arbejde og leverer altid høj kvalitet. Det er din garanti for flot og veludført håndværk til en fordelagtig pris. Og med et skræddersyet tilbud på din opgave, der tager afsæt i dine ønsker og behov, er du sikker på at få et nyrenoveret bil, der matcher dine ønsker.

Landsdækkende rengøringsservice

Hos Steamgrønt har vi kunder fordelt over i hele landet. Når vi får lov til at bringe vores faglighed og kompetencer i spil, ender det ud i solide resultater og stor kundetilfredshed. Det er her vi finder de bedste og mest holdbare løsninger til vores kunder, hvilket støttes op af de mange positive kundeanmeldelser på Trustpilot.

Så har du brug for professionel Bilrengøring i Karise i form af en Rengøring eller rådgivning om, hvordan du forbereder dit hjem inden en Bilrengøring, er vi det helt rigtige firma at kontakte. Vi yder dagligt professionel rådgivning og agerer sparringspartner for vores kunder, så vi i fællesskab skaber de bedste resultater.

Få et personligt tilbud

Når du vælger kompetente bilfolk fra Steamgrønt til at udføre din Bilrengøring i Karise, er du kommet rigtig godt fra start. Med vores landsdækkende service har vi nemlig dygtige medarbejdere tæt på dig, så du hurtigt kan få sat bilrengøringsprojektet i gang.

Er du i tvivl, om vi er det rette match til din opgave? Så kontakt os alligevel. Sender du en mail eller giver os et kald, sørger vi for, at du får et helt gratis og personligt tilbud, der omfatter høj kvalitet og en pris du kan være tilfreds med. din bil er helt sikkert i de tryggeste hænder hos os.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand