Bilrengøring Karlslunde

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Forny din bil med en Bilrengøring

Hvis du sætter pris på en pæn og ensartet overflade på din bil, kan en Bilrengøring være en god løsning til at puste nyt liv i det. Ridser, hakker, misfarvninger og skrammer kan med årene sætte sine spor og få Sædert til at se trist og slidt ud. Heldigvis er det ikke ensbetydende med, at du er nødt til at skifte hele Sædert ud med et nyt.

Med et erfarent og kompetent Klargøringsfirma som Steamgrønt har du mulighed for at få professionel hjælp til valg af efterbehandling eller få udført Bilrengøring i Karlslunde. Vi er nemlig specialister i bilrengøring og har gennem mere end 10 år afslebet, afhøvlet og efterbehandlet adskillige Sæder med stor succes. Vi er din garanti for god service og et resultat i høj kvalitet.

Vælg specialister til din bil

Nogle bliver fristet til at udføre en Bilrengøring selv, men vil du være helt sikker på et holdbart resultat, du bliver glad for og som forlænger din bils levetid betydeligt, er et samarbejde med Steamgrønt det helt rigtige valg. Det underbygger vores høje tilfredshedsscore på Trustpilot, der er baseret på vores mange positive kundeanmeldelser.

Vores grundige arbejdsmoral samt faglige stolthed er nogle af de faktorer, der gør os til et tryg valg for dig – her er nogle andre:

  • Erfarne bilfolk med professionelle maskiner
  • Et skræddersyet tilbud til din opgave
  • Bilrengøring i høj kvalitet inklusive 3 års garanti
  • Rådgivning og vejledning til dit behov

Hvis du søger en specialist inden for klargøringsbranchen, der kan hjælpe med din bilrengøring i Karlslunde og garantere en fast, fordelagtig pris, så kan du godt indstille din søgen. Med vores landsdækkende service er vi det helt rigtige firma til opgaven.

Du er sikret professionel vejledning

Er du sikker på, at du skal have udført Bilrengøring i Karlslunde? Ellers kan du altid søge råd og vejledning hos vores uddannede medarbejdere, der har stor erfaring med rengøring af Bilsæder. Vores kompetente medarbejdere er dagligt i kontakt med kunder, der søger rådgivning og svar på spørgsmål, som disse:

  • Hvordan ved jeg om jeg skal vælge Bilrengøring eller -afhøvling?
  • Hvilken efterbehandling kan jeg bruge på mit bil?
  • Skal jeg gøre mit bil rent på en bestemt måde?

Hos Steamgrønt ser vi veludført arbejde, professionel rådgivning og god service som en selvfølgelighed. Det er din garanti for, at du får et nybehandlet bil, der indfrier dine krav.

Du skal derfor ikke tøve med at søge vejledning hos os, hvis du har spørgsmål til din opgave.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud

Vil du gerne have et tilbud på din bilopgave skal du blot sende en mail eller ringe til os. Vores medarbejdere er klar til at hjælpe med din opgave, så dine bildrømme kan blive til virkelighed. Har du brug for en fagmand med stor faglig viden, er vi de helt rigtige at kontakte. Vi er stolte af vores fag, og derfor går vi heller ikke på kompromis, når vi udfører vores håndværk.

Når du kontakter os, sørger vi for, at du får et skræddersyet tilbud med en fast pris på din opgave. Det er både din og vores sikkerhed for en sikker og professionel proces, nå du har brug for hjælp til Bilrengøring i Karlslunde.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand