Bilrengøring Kastrup

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Gør brug af 10+ års Sæderrfaring

Skal du have udført Bilrengøring i Kastrup eller et andet sted på Amager? Så er Steamgrønt det rette valg – især hvis du ønsker professionel hjælp fra et firma med mere end 10 års erfaring og en masse glade kunder. Med de bedste folk får du trods alt de bedste resultater og den største tilfredshed.

Hos Steamgrønt udfører vi Bilrengøring og efterbehandling af Bilsæder, der skaber stor glæde. Vores dygtige bilfolk kan nemlig deres kram, hvilket de har vist i mange år. Derfor har vi også en høj tilfredshedsscore på Trustpilot, der er baseret på mange positive kundeanmeldelser.

Mange fordele ved professionelle folk

Når du skal bruge dygtige bilfolk til en Bilrengøring i Kastrup, er det vigtigt at vælge det rette Klargøringsfirma. Det giver dig nemlig mange fordele og i sidste ende også et resultat, du bliver rigtig glad for. Men fordelene ved Steamgrønt er trods alt mange – her er nogle af dem:

  • Over 10 års erfaring med Bilrengøring
  • Dygtige medarbejdere med professionelt udstyr
  • Høj kvalitet og 3 års garanti på alt arbejde
  • Rådgivning til dine konkrete behov

Hos Steamgrønt har vi ikke kun fokus på, at du får udført rengøringsarbejde med udgangspunkt i dine ønsker til Sæderts udseende og slidstyrke. Vi gør også meget ud af vores rådgivning og vejledning, f.eks. i forhold til valg af den rette overfladebehandling eller den rette bilsæbe til rengøringen af din bil.

Spørgsmålene er altid mange, men vores uddannede bilfolk har masser af viden og erfaring fra faget, som de deler ud af. I sidste ende giver det dig mere værdi for dine penge, når du vælger at få hjælp fra Steamgrønts folk.

Stor ekspertise er din tryghed

Steamgrønt er et landsdækkende Klargøringsfirma med lokale afdelinger flere steder i Danmark. Så når du skal bruge bilrengøring i Kastrup eller på resten af Amager eller Sjælland, kan du trygt vælge os til opgaven. Og vi kan også hjælpe med Rengøring af trapper og bordplader, hvis hjemmet skal stå endnu skarpere.

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring fra branchen. Og de ved derfor, hvordan man skaber de optimale resultater med professionelle maskiner og materialer i topkvalitet. Alt vores arbejde tager udgangspunkt i, hvilke ønsker og behov vores kunder har. Så ønsker du et særligt udseende fra din bil, er det ikke noget problem. Og vi byder selvfølgelig også gerne ind med gode råd og inspiration, hvis du er åben for mulighederne.

Få et nyt, flot bil

Trænger din bil til en rengøring og nyt liv? Uanset om din bil har hakker, ridser, pletter eller misfarvninger, så har vi ekspertisen og mandskabet til at sikre dig nyslebne Sæder, der igen vil stråle af styrke og sundhed. Og det har jo også en stor effekt på hele udtrykket i dit hjem.

Så mangler du professionel Bilrengøring i Kastrup, skal du tage fat i Steamgrønt. Vi giver gerne et godt tilbud på rengøring af din bil, der tilpasses til dine konkrete ønsker og behov. For så får du størst udbytte af din investering i et nyslebet bil.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand