Bilrengøring Kirke Hyllinge

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Giv dit gamle bil nyt liv

Der er ingen grund til at fortvivle, hvis din bil ser trist ud og måske endda har grimme misfarvninger eller dybe hakker. Det kan nemlig ikke undgås, at et bil med tiden bliver medtaget. Har du kæledyr eller små børn i huset, er der endnu mere slid, som Sædert skal kunne modstå.

Løsningen på at få dit gamle bil til at skinne og funkle igen er en Bilrengøring. Med hjælp fra et professionelt Klargøringsfirma er du sikker på at få det flotteste resultat. Hos Steamgrønt har vi i mere end 10 år udført mange Bilrengøringer og -afhøvlinger, hvilket gør os til eksperter på området. Derfor kan vi hjælpe med veludført Bilrengøring i Kirke Hyllinge.

Fagfolk til din fordel

Der er flere helt tydelige fordele ved at indgå et professionelt samarbejde, når du skal have udført en bilrengøring. Udover at du er sikret et flot og holdbart resultat, får du også en professionel og tryg arbejdsproces uden bekymringer, hvilket der er flere grunde til:

  • 10+ års erfaring med bilrengøring
  • Uddannede bilfolk med professionelle maskiner
  • bilrengøring i høj kvalitet med 3 års garanti
  • Vejledning med afsæt i kundernes behov
  • En fast pris på opgaven

Med vores landsdækkende service har vi allerede hjulpet mange glade kunder i hele landet. Det afslører vores kundetilfredshedsscore på Trustpilot da også, hvilket gør os til et trygt valg til Rengøring af din bil i Kirke Hyllinge. Et samarbejde med os inkluderer solid service og høj kvalitet til en fast pris.

Rådgivning af dit professionelle Klargøringsfirma

Hos Steamgrønt stræber vi efter glade og tilfredse kunder. Derfor stiler vi altid mod at yde den bedste og mest professionelle rådgivning til vores kunder. Det synes vi nemlig er en lige så vigtig del af vores arbejde, som veludført Bilrengøring.

Vi vejleder dagligt vores kunder og giver gode råd til den bedste vedligeholdelse af deres nybehandlede bil, hvilket er med til at holde os skarpe på vores faglige viden. Og så giver det samtidig mere værdi til vores kunder. Derfor er det medarbejdere med omfattende brancheviden, du møder hos Steamgrønt. Det bidrager til stærke og flotte resultater, når vi f.eks. udfører Bilrengøring i Kirke Hyllinge eller et andet sted på Sjælland.

Tag kontakt og få et gratis tilbud

Er du klar til at indgå et samarbejde med os og få forlænget din bils levetid med en professionel Bilrengøring i Kirke Hyllinge? Så send os en mail eller grib telefonen og giv os et kald. Vi sidder klar til at hjælpe dig med inspiration eller rådgivning, så vi kan finde den mest velegnede behandling til din bil. Og vi kan selvfølgelig også udføre selve Rengøringen af din bil.

Med os som din erfarne samarbejdspartner giver vi altid et godt tilbud på din opgave. Det er aldeles gratis, uforpligtende og ikke mindst tilpasset dine ønsker og behov. Det sikrer dig et resultat, du kan glædes over i mange år.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand