Bilrengøring Kirke Såby

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Kan en Klargøring af bil redde din bil?

Er du ked af, at din bil ser brugt og slidt ud? Og ønsker du dig et pænt og lyst bil, der ser indbydende ud? Selvom din bil har en del år bag sig, og det ikke er helt så pænt, som du gerne vil have det, er der ingen grund til at fortvivle. En Bilrengøring er en rigtig god løsning til at få det til at se flot og robust ud igen.

Hvis du søger professionel hjælp til Bilrengøring i Kirke Såby, er Steamgrønt det helt rigtige valg. Vi kan sikre dig et flot og slidstærkt resultat, for vi har mere end 10 års erfaring med bilrengøring. Vi har især stor ekspertise med at udføre Rengøring og afhøvling af Sæder, der sikrer Bilsæder med stor slidstyrke og et flot udseende.

Erfarne fagfolk du kan stole på

Hos Steamgrønt lytter vi til vores kunder. Det er nemlig den eneste måde, vi kan tage afsæt i deres ønsker og behov på, når vi skal finde den bedste behandling til det enkelte bil.

Vi er et professionelt Klargøringsfirma, der både har erfaring og ekspertis, og som du kan stole på. Vi garanterer bilrengøring i høj kvalitet og til den aftalte tid. Udover et stabilt og dygtigt team af bilfolk, er du også sikret følgende fordele ved et samarbejde med os:

  • Uddannede bilfolk med professionelle maskiner
  • bilrengøring i høj kvalitet omfattet af 3 års garanti
  • Professionel rådgivning under hele processen
  • Et godt tilbud med en fast pris på din opgave

Vi arbejder hårdt og målrettet for at levere et flot resultat til vores kunder. Det vidner vores mange positive kundeanmeldelser og høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot også om. Søger du et erfarent og kompetent firma til at hjælpe med Bilrengøring i Kirke Såby til en skarp pris, kan du trygt vælge os.

Professionel vejledning under hele processen

Vi giver dagligt rådgivning til vores kunder eller agerer sparringspartner, så de er helt sikre på at vælge nøjagtig den behandling, der matcher deres ønsker bedst. Det betyder, at vi ofte svarer på spørgsmål, der lyder som disse:

  • Har mit bil brug for en Rengøring?
  • Hvordan vælger jeg den rigtige efterbehandling?
  • Hvordan vedligeholder jeg bedst mit bil?

Uanset om du har brug for rådgivning eller hjælp til en opgave i Kirke Såby eller et andet sted på Sjælland, så kan vi hjælpe dig, for vi har landsdækkende service. Vores uddannede og dygtige bilfolk er grundige og kritiske med deres udførte arbejde, hvilket er din sikkerhed for et flot resultat.

Få et tilbud på Rengøring af din bil

Vil du gerne have en god, effektiv og professionel proces med mulighed for rådgivning, når du har brug for det? Så er det os, du skal kontakte. Vi er specialisten, du kan stole på – vi garanterer, at din bil er i de sikreste hænder hos os.

Med kompetente bilfolk får du et bil, der udover at se ud som var det nyt, også får forlænget robustheden og levetiden. Sender du en mail eller giver os et kald, sørger vi for, at du får et gratis og personligt tilbud på din Bilrengøring i Kirke Såby.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand