Bilrengøring Klampenborg

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring, der fornyer din bil

Er din bil efterhånden ved at se trist og gammelt ud efter flere års brug, så kan en Bilrengøring være en rigtig god løsning. Det kan ikke undgås, at den daglige brug sætter sine spor på Sædert og efterlader overfladiske skrammer. Med en Bilrengøring kan du få en ny og pæn overflade samtidig med, at du kan vælge et nyt udseende til Sædert, når du skal vælge efterbehandling.

Steamgrønt kan hjælpe med Bilrengøring i Klampenborg. Vores mange års erfaring med bilrengøring gør, at vi er eksperter, der kan forlænge din bils levetid. Vi har været i klargøringsbranchen i mere end 10 år, hvilket har givet os bred viden og stor ekspertise, der er grundlaget for hver eneste bilrengøring, vi udfører.

Erfarne bilfolk giver det bedste resultat

Vælger du et samarbejde med et professionelt Klargøringsfirma som Steamgrønt, er du sikker på at få et flot og holdbart bil, der fortsat har mange års levetid. Vi sørger for, at du får en god oplevelse, når vores medarbejdere kommer for at renovere din bil.

Vi lytter til dine ønsker og behov, så din Bilrengøring i Klampenborg bliver udført professionelt og ender med et resultat, der indfrier dine krav. Det har vores mange glade og tilfredse kunder allerede oplevet. Vores dygtige medarbejdere sørger nemlig for, at du kan få glæde af de mange fordele ved et samarbejde med os:

  • Over 10 års erfaring med rengøring af Bilsæder
  • Uddannede bilfolk med professionelle maskiner
  • bilrengøring i høj kvalitet med 3 års garanti
  • Rådgivning, der passer til kundernes behov
  • En fast pris på din opgave

Med vores professionelle tilgang og konkurrencedygtige priser er du sikker på at få hjælp fra et erfarent Klargøringsfirma, der leverer det, de lover.

Professionel rådgivning er vores standard

Med vores landsdækkende rengøringsservice har vi hjulpet mange kunder i hele landet. Og med de mange positive kundeanmeldelser på Trustpilot har vi en høj kundetilfredshedsscore, hvilket er din sikkerhed for, at du trygt kan betro os din opgave.

Godt håndværk er en selvfølge i vores arbejde. Dog stræber vi også efter at yde professionel rådgivning, når der er behov for det. Det betyder, at hvis du er usikker på valget af behandling til din bil, kan du altid søge råd hos os.

Vi sørger for den bedste rådgivning, uanset om du skal have udført en Bilrengøring i Klampenborg eller i en anden by på Sjælland. Vi har med sikkerhed grundige og erfarne medarbejdere nær dig, som hurtigt kan træde til.

Få et gratis tilbud på en fast pris

Søger du et grundigt og erfarent Klargøringsfirma, der kan hjælpe dig med din opgave i Klampenborg, så er vi et rigtig godt valg. Vi sørger for, at du får nyslebne Sæder, der opfylder dine ønsker til Sæderts slidstyrke og udseende.

Med Steamgrønt som din professionelle assistance er du sikker på at få kvalitet og godt håndværk til en rigtig god pris. Vi ser frem til at give dig og et ganske gratis uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand