Bilrengøring København

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring – Lokal klargøring i København

Trænger din bil til en kærlig hånd, og er du i den forbindelse på jagt efter et erfarent firma til at hjælpe dig med klargøring af bilen i København? Så er Steamgrønt.dk det oplagte valg. Vi besidder stor erfaring inden for rengøring af bil i København – og med mange års erfaring inden for bilrengøring både hos privatpersoner, virksomheder, boligforeninger og institutioner i Københavnsområdet er vi et godt kort at have på hånden.

Gamle biler kan godt se nye ud

I København er der rigtig mange biler, der har slidte sæder. Biler, der efter mange årtiers slid, er blevet trætte at se på. Der er mange, der vælger at få købe helt nye sæder, når de køber en ny bil. Det er ikke altid en nødvendig udgift. Sæderne kan nemlig sagtens komme til at se nye ud, hvis de bliver renset i dybden og får den rette behandling efterfølgende. Gamle sæder er i mange tilfælde lavet af stof og kan derfor sagtens tåle at blive behandlet.

Derfor er en indvendig rengøring af bil en god investering

Når du som bilejer vælger at få lavet en klargøring af bil, vil dette være med til at forbedre helhedsindtrykket af bilen betydeligt. Selvom gamle biler har deres charme, er langt de fleste alligevel mere interesseret, hvis bilsæderne mm. er nyslåede.

Det er med til at puste nyt liv i bilen og samtidig forbedre helhedsindtrykket væsentligt. Går du eksempelvis med salgstanker, kan det være en rigtig god ide at få rengjort bilen, da det kan hæve salgsprisen, fordi bilen fremstår flottere. Det beløb, det koster at få rengjort bilen, vil i langt de fleste tilfælde være markant lavere, end den pris bilen vil stige med.

Sådan udføres en bilrengøring

Når vi hos Steamgrønt.dk udfører en rengøring af din bil, kan dette gribes an på flere forskellige måder. Typisk vil det foregå sådan, at vi indledningsvist foretager en vask af det indvendige med brug af vores dampmaskine. Efterfølgende vil alt indvendig gradvist blive ordnet i dybden og finere sådan, at der opnås en pæn og glat overflade som slutresultat.

Hvor meget dit dit indvendig skal rengøres, eller om der eventuelt skal en dybderens til, vil altid afhænge af den konkrete biltype samt sædernes tilstand. Det vil altid være en vurderingssag, hvad der skal til, og vi yder naturligvis kyndig og professionel rådgivning hele vejen igennem for at sikre, at du som bilejer får det absolut bedste resultat!

Konkurrencedygtige priser på bilrengøring i København

Hos Steamgrønt.dk lægger vi stor vægt på at sikre, at du som bilejer får det absolut bedste resultat ud af det arbejde, vi udfører for dig. Uanset om du har behov for at få hjælp til indvendig rengøring af bil i København af en større eller mindre bil, står vi altid klar til at give dig en hjælpende hånd med arbejdet, således du er sikret den absolut bedste løsning – og naturligvis altid til en fair og rimelig pris.

Ønsker du at se nærmere på vores priser på bilrengøring i København, kan du med fordel tage et kig på vores priser her.

Bilrengøring København – Få et gratis tilbud nu

Såfremt du godt kunne tænke dig at få hjælp til at få foretaget en rengøring af din bil, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte Steamgrønt.dk og få lavet et gratis og helt uforpligtende tilbud. Vi udfører både sæderens i biler, varevogne og alle andre typer af vogne.

Kontakt os i dag på tlf. (+45) 30 20 58 55

Trænger dine bilsæder til nyt liv?

Når sæderne skal friskes op, er den mest anvendte løsning en dybderens. Der er sjældent brug for at vaske Sædert, hvilket også tærer mere på sæderne end en dybderens af sæderne. Når vi udfører dybdegående sæderens, renser vi dem helt i dybden, hvilket er helt perfekt – dog er det nok til at gøre bilen klar til den resterende behandling. Her anvender vi miljøvenlige produkter, alt efter hvilken biltype, du har – og hvad du selv ønsker, selvfølgelig.

Hvornår trænger mine sæder til dybdegående sæderens?

Når dine sæder er slidt igennem eller har mange synlige pletter og skjolder, er det nødvendigt med en dybderens. Har du eksempelvis børn eller kæledyr med i bilen, skal du nok forvente at der skal renses lidt oftere, da det vil sætte spor i sæderne.

Det gør sig gældende med mindre børn, der har det med at tabe ting, der laver mærker i sæderne. Disse mærker og skjolder er ofte nemme at se, men heldigvis også nemme at slippe af igen. Det kan klares med en dybderens. Det gælder, ligegyldigt hvilken kvalitet bilen har, og uanset om det er stofsæder eller lædersæder.

Til gengæld kan du efterfølgende selv bestemme, hvorvidt der skal imprægnering på eller ej. Der er fordele og ulemper ved alle behandlinger, men det er i høj grad også et spørgsmål om, hvad du foretrækker. Er du i tvivl, kan vi altid hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning og forklare dig om de forskellige typer af efterbehandling.

Bilrengøring giver flotte resultater

Når først bilen er blevet rengjort, er det lige til at se en skinnende bil, når resultatet er blevet som ønsket, så håber vi selvfølgelig på at se dig igen. Vi er meget omhyggelige, når vi arbejder. Vi har rengjort mange biler igennem tiden, og derfor ved vi efterhånden, hvordan det skal gøres.

Vores kunder skal altid have en god oplevelse, når de bruger vores service – og naturligvis flotte resultater. Derfor er erfaring et must, da det kræver både et godt øje og teknisk snilde at løse.

Hvordan foregår rengøring af bilen?

Vi starter altid med at lave en grundig støvsugning af bilen. Det gør vi for at fjerne alt skidt og rester, der end måtte være. På den måde får bilen fjernet det værste.

Når det er gjort, så foretager vi steaming af overflader, der giver en glattere overflade og et pænere resultat i sidste ende. Herefter skal der tørres efter, så det er klar til at blive efterbehandlet med det, du ønsker. Vi rådgiver dig selvfølgelig omkring de forskellige muligheder, så du ender med lige præcis den bilrengøring, du gerne vil have. Samtidig sørger vi selvfølgelig også for, at du er bevidst om, hvad du skal være opmærksom på ift. den valgte efterbehandling.

Kan man selv rengøre sin bil?

Det helt korte svar er, at det kan du naturligvis godt. Medmindre du er helt sikker på, hvad du laver, kan det dog hurtigt blive en langt dyrere og tidskrævende løsning. De maskiner og produkter, der bruges til at rengøre bilen, kræver en masse erfaring, hvis de skal bruges korrekt. Har du først lavet skader på din bil, kan det være svært at rette op på, og det vil derfor i langt de fleste tilfælde være den bedste løsning at hyre en professionel klargøringsmand med erfaring til opgaven.

Steamgrønt.dk – din lokale bilRengører

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand