Bilrengøring Køge

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring Køge – Lokal partner med stor ekspertise

Skal du bruge Bilrengøring i Køge eller omegn, er det en rigtig god idé at overveje et professionelt Klargøringsfirma. Brugen af en professionel fagmand, der både har erfaring og kompetencer inden for rengøringsarbejde, kan nemlig give dig optimale resultater.

Garantien for godt håndværk og et flot resultat er især vigtigt, hvis du går med salgstanker eller bare ønsker at give dit hjem en tiltrængt opdatering, så det fremstår endnu mere indbydende.

Professionelt rengøringsarbejde fra fagfolk

Hos Steamgrønt har vi stor erfaring med mange forskellige ydelser inden for rengøringsarbejde. Vi har hjulpet mange kunder med både små og store opgaver.

Fælles for alle projekter vi har udført har været, at vores kunder har fået et resultat, de har været begejstrede for. Og det er det vigtigste for os.

Hos Steamgrønt kan vi hjælpe dig med følgende opgaver:

Vi ønsker at tilbyde den bedste rengøringsservice i Køge, og derfor bruger vi kun uddannede fagfolk, der alle har erfaring i de opgaver, de har at gøre med. Det giver dig garanti for godt håndværk, der udføres af eksperter. Derfor kan du regne med rengøringsarbejde i høj kvalitet, så du får Sæder, du bliver glad for i mange år.

Køges bedste rengøringsservice

Hos Steamgrønt får du rengøringsarbejde i høj kvalitet. Vi udfører både Bilrengøring og Klargøring af bil i Køge, men også på resten af Sjælland. Geografien skal nemlig ikke forhindre dig i at få udført rengøringsarbejde, der giver dig den løsning, du ønsker.

For at sikre, at du får den bedste løsning, og dine Sæder får den bedste behandling, kommer vi gerne forbi og vurderer din opgave. Nogle gange opnås de bedste resultater nemlig med flere forskellige behandlinger, hvilket er nemmest at vurdere ved at se Sæderne på egen hånd.

Vores ønske er, at du får den optimale løsning til dit behov, så du i sidste ende står med flotte Sæder, du er meget glade for.

Gratis tilbud fra Køges bedste rengøringsservice

Hos Steamgrønt udfører vi rengøringsarbejde i høj kvalitet. Men vi bidrager også gerne med rådgivning og inspiration, så du får den bedste løsning til netop dit behov.

Mangler du en bilRengører i Køge eller omegn, så kontakt os og hør mere om vores ydelser, og hvordan vi kan skabe flotte resultater hos dig. Ring på 30205855 eller skriv til info@steamgront.dk. Så sender vi dig et uforpligtende tilbud på Bilrengøring i Køge, der er skræddersyet til din opgave.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand