Bilrengøring Kokkedal

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Trænger din bil til et nyt udseende?

Er et pænt bil og et indbydende hjem vigtigt for dig? Så er det en rigtig god idé at få fornyet din bil, hvis du ønsker at komme slitage, ridser og misfarvninger til livs. Får du professionel hjælp til Bilrengøring i Kokkedal fra et kompetent firma, er du sikker på at få et resultat i høj kvalitet.

Steamgrønt har både kompetencer og landsdækkende rengøringsservice, der gør os til et sikkert valg til din opgave. I mere end 10 år har vi afslebet Sæder rundt omkring i Danmark, hvilket har givet os erfaring og stærke håndværksmæssige evner, så vi også kan hjælpe dig med din opgave, uanset hvor udfordrende den er.

Erfarne fagfolk du kan stole på

Vi sørger for et suverænt resultat, når du får vores professionelle hjælp til din Bilrengøring i Kokkedal. Når vi får lov til at dele ud af vores solide erfaring og håndværk, er vi i vores helt rette element. Denne glæde ved vores arbejde er derfor en kombination af hårdt arbejde og en faglig stolthed krydret med andre ting, som du vil få stor glæde af:

  • Uddannede bilfolk med professionelle maskiner
  • bilrengøring i høj kvalitet omfattet af 3 års garanti
  • Rådgivning, der er tilpasset dine behov
  • rengøringsarbejde til faste, konkurrencedygtige priser

Vi står inde for kvaliteten af vores arbejde og går ikke på kompromis med vores håndværk eller de anvendte materialer. Med vores landsdækkende service har vi med sikkerhed dygtige medarbejdere i dit nærområde, der er klar til at yde assistance.

Kompetent og faglig rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken efterbehandling, der er mest velegnet til din bil? Bare rolig, for du er bestemt ikke den eneste. Vi er dagligt i dialog med kunder, der gør brug af vores faglige viden, så de får valgt den helt rigtige behandling til deres bil. Det betyder, at vi ofte svarer på spørgsmål, der minder om disse:

  • Hvordan ved jeg om mit bil kan holde til en Rengøring?
  • Skal et afslebet bil altid efterbehandles?
  • Hvordan rengør jeg bedst mit nye bil?

Vores dygtige medarbejdere svarer gerne på dine spørgsmål. For os er godt udført håndværk en selvfølgelighed, men det er god og professionel vejledning også. Derfor stiler vi altid efter at yde den bedste service til vores kunder, så de får Sæder, der indfrier alle deres krav. Vi kan hjælpe dig, hvad enten du har brug for bilrengøring i Kokkedal eller rådgivning om valg af efterbehandling.

Få et gratis tilbud på din opgave

Er du stadig i tvivl, om Rengøring af din bil er det rigtige valg? Uanset om du giver os et kald eller sender os en mail, så har vi dygtige medarbejdere, der er klar til at rådgive dig eller udføre Bilrengøring i Kokkedal.

Hvis du har spørgsmål til en specifik ydelse, vores tidligere arbejde eller rengøring af Bilsæder, så kontakt os endelig. Vi ved nemlig en hel masse om disse ting, og vi deler gerne vores viden med dig. Derudover giver vi også et helt uforpligtende tilbud på din opgave, når vi har fundet den bedste behandling.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand