Bilrengøring Korsør

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få et flot hjem med et flot bil

At få renoveret dine slidte Bilsæder er et godt og billigt valg, når du ønsker at gøre hjemmet smukt og indbydende igen. Sæder har nemlig stor indflydelse på, hvordan man danner sig et indtryk af en bolig. Med rengøring af din bil kan du derfor skabe et helt nyt look i dit hjem. Det er dog vigtigt at vælge et professionelt Klargøringsfirma, som kan udføre arbejdet godt.

Hos Steamgrønt får du ekspertise, erfaring, service, rådgivning og vejledning samlet i én god løsning. Med mange glade og tilfredse kunder i hele landet tør vi godt sige, at vi også kan hjælpe dig med at indfri dine drømme om et smukt bil. Derfor kan du trygt vælge os, når du skal have Bilrengøring i Korsør eller omegn. Kontakt os, hør mere om mulighederne og få et uforpligtigende tilbud!

Professionelle, skræddersyede løsninger

Steamgrønt udfører professionelle Rengøringsydelser i hele Danmark. Vi har mange års erfaring med at løse flere forskellige typer af opgaver, som kræver Klargøring af bil og -Rengøring. Derfor tilbyder vi for eksempel også Rengøring af trapper, bordplader samt træterrasser, ligesom vi også udfører efterbehandling.

Uanset hvilken opgave du har til os, får du en skræddersyet løsning, et godt resultat og en god pris, så du får mest mulig værdi for pengene. Dette er dog ikke den eneste grund til at vælge os. Vi har nemlig mange fordele, der betyder, at du blandt andet får:

  • Arbejde udført i høj kvalitet
  • Tre års garanti på alle ydelser
  • Professionel service og rådgivning

Alt dette er med til at sikre, at du får veludført håndværk med høj holdbarhed, så det flotte resultat holder længere.

Vælg et professionelt Klargøringsfirma

Har du brug for Klargøring af bil eller Bilrengøring i Korsør eller andre steder på Sjælland, er Steamgrønt det oplagte valg. Vi har stor erfaring med såvel store som små projekter, og udfører altid vores håndværk med største præcision.

De smukke resultater skabes med blandt andet dygtige fagfolk, professionelle maskiner og ikke mindst mange års kundskab og erfaring. Derfor kan vi skabe flotte og holdbare resultater i ethvert hjem – inklusive dit!

Hvis du har spørgsmål eller brug for inspiration, vejledning eller rådgivning, inden din bilrengøring begynder, kan vi også være behjælpelige med dette. Med andre ord kommer vores store ekspertise, solide kompetencer og mange års erfaring dig til gode, når du vælger os.

Få et uforpligtigende tilbud

Takket være vores faglige stolthed sætter vi branchens højeste standard for resultaterne af din bilrengøring. Denne tilgang har givet os skyhøj tilfredshedsscore på Trustpilot fra vores mange glade kunder, der alle har fået udført bilrengøring af os. Vi vil elske at få endnu flere rengøringsopgaver og endnu flere tilfredse kunder.

Kontakt os og få et helt uforpligtigende tilbud på Bilrengøring og efterbehandling. Vi sørger nemlig for at følge dig helt til dørs, så du bliver så tilfreds som muligt, og dine Bilsæder bliver som nye i mange år. Tag første skridt mod at få et bil, der føles som nyt ved at kontakte os og få et tilbud. Så kan vi hjælpe med at finde den løsning, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand