Bilrengøring Lejre

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Klargøringsfirma med stor erfaring

Er dine Sæder gamle og slidte, har det en ærgerlig effekt på din bolig. Det samme har store misfarvninger fra spildte væsker eller grimme hakker fra tabte genstande. Så hvis du synes, din bil skal se flot og sundt ud igen, kan løsningen på dit problem være en Bilrengøring, der udføres af et professionelt Klargøringsfirma.

Steamgrønt har mere end 10 års erfaring og er specialister i rengøring af Bilsæder. Med vores ekspertise og dygtige bilfolk kan dine Sæder komme til at stråle igen, så træets naturlige udseende virkelig får fokus. Så hvis du skal bruge Bilrengøring i Lejre, har vi kompetencerne til at sikre dig et resultat, som du får stor glæde af.

Faglig stolthed er garanti for god kvalitet

Hos Steamgrønt har vi faglig stolthed og fokus på vores kunders behov og ønsker. Det er den kombination, der skaber de mesdt imponerende resultater. Og det giver samtidig større værdi for pengene.

Når vi skal udføre Bilrengøring i Lejre eller på andre sjællandske lokationer, så er det vores uddannede bilfolk, der tager sig af opgaven og hjælper til. Men deres dygtige hænder er ikke de eneste fordele ved at bruge et specialiseret Klargøringsfirma:

  • Rengøringsydelser med udgangspunkt i dine behov
  • Godt håndværk, der altid har 3 års garanti
  • Mere end 10 års erfaring med rengøring af Sæder
  • Professionelle maskiner og materialer i topkvalitet

Vi går ikke ned på kvalitet – eller udstyr for den sags skyld. Derfor kan vi stå inde for vores udførte arbejde. Det er også derfor, vi har fået mange positive kundeanmeldelser på Trustpilot. Det er et kvalitetsstempel, som vi er meget stolte af og endnu en grund til at vælge os til din opgave.

Bliv klogere med brugbare råd

Det gode rengøringsarbejde er ikke alt, hvad vi kan give dig. Med god rådgivning og større viden kan du faktisk få endnu mere ud af dine nyslebne Bilsæder.

Udover at udføre Bilrengøring i Lejre og andre steder i landet så går vi også meget op i rådgivning, som vores kunder rent faktisk kan få nytte af. Derfor kan vi byde ind med inspiration til din opgave, hjælpe med valget af efterbehandling eller vise dig, hvordan du gør dine Sæder rent bedst muligt uden, så de samtidig bevarere deres styrke og udseende længere.

Med Steamgrønt får du altså en solid pakkeløsning, der omfatter stor erfaring, solid ekspertise og god service. Og du får det hele til en yderst fornuftig pris, for godt håndværk behøver ikke ødelægge budgettet. Det er i hvert fald vores tilgang til alle opgaver.

Få et tilbud med en god pris

Bor du i Lejre, eller skal din bilopgave udføres i en anden sjællandsk by, så kan vi klare arbejdet med et flot resultat til følge.

Vores mangeårige erfaring og specialistkompetencer er i hvert fald din sikkerhed for et godt resultat, der matcher dine ønsker til både Sæderts udseende, styrke og holdbarhed. Så giv os et kald og hør mere om os og vores erfaring – vi kan selvfølgelig også give dig et tilbud, der er tilpasset til din opgave.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand