Bilrengøring Liseleje

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Vores erfaring – din garanti for godt håndværk

På udkig efter et professionelt Klargøringsfirma, der kan udføre Bilrengøring i Liseleje? Du behøver ikke lede mere. Steamgrønt er eksperter på området takket være mere end ti års erfaring fra branchen. Så overlad opgaven til os og vær tryg ved at få den bedst mulige løsning.

At vælge et professionelt og erfarent Klargøringsfirma til behandling af dine Sæder er med til at sikre, at du får en optimal løsning, som er med til at skabe smil og glæde i hjemmet de næste mange år. Har du brug for bekræftelse på vores kompetencer? Tjek vores mange gode anmeldelser på Trustpilot fra vores tilfredse kunder. De har alle haft hver deres særlige projekter, som vi har løst til stor tilfredshed.

Specialister fra A til Å

Steamgrønt udfører ikke kun Bilrengøring i Liseleje. Vi har nemlig landsdækkende service og dækker derfor også nærområderne til Liseleje, ligesom vi er at finde på resten af Sjælland. Vi tilbyder vores service i hele Danmark, hvor vi skaber flotte resultater og fornøjede kunder – hver gang! Faktisk er vi så sikre på vores håndværk, at vi tilbyder hele tre års garanti.

Udover bilrengøring tilbyder vi også følgende:

  • God og professionel service
  • Rådgivning om behandling af din bil
  • Inspiration til valg af efterbehandling

Med andre ord er vi altid i stand til at rådgive dig om, hvilken løsning der vil være bedst i forhold til dine ønsker. Derfor kan du altid være sikker på, at vores viden og erfaring kommer både dig og din bil til gode. Vælg os og få værdi for pengene. Kontakt os og få professionel hjælp til din opgave.

Lokalt håndværk i højeste kvalitet
Steamgrønt udfører rengøringsarbejde i hele landet. Mangler du professionel hjælp til din opgave i Liseleje eller andre steder i nærområdet, er vi det rette valg. Vi hjælper dig med bl.a.:

  • Klargøring af bil og Bilrengøring
  • Efterbehandling til din bil
  • Vejledning til korrekt rengøring

Vores virksomhed og de mange udførte rengøringsopgaver har fået utroligt gode anmeldelser på Trustpilot. Er du i tvivl om, hvorfor du bør vælge os, kan du derfor tage vores kunders ord for, at vi kan vores kram, når din bil skal fornyes. Med andre ord får du en fantastisk kombination af erfaring og ekspertise, når du vælger os til at udføre din bilopgave.

Få et tilbud på professionel bilrengøring

Vi tilbyder Bilrengøring i Liseleje og andre steder på Sjælland. Med mere end ti års erfaring med rengøringsopgaver kan vi få ethvert bil til at se nyt, levende og flot ud igen. Derfor kan vi bringe dig nærmere på at få din drøm til at gå i opfyldelse. Både vores tilbud og gode priser tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor er du altid sikret en unik og skræddersyet løsning, som er tilpasset dig og dit hjem.

Kontak os for at høre, hvordan vores dygtige og erfarne bilfolk kan hjælpe dig med at lave en løsning til dit hjem, som du bliver glad for de næste mange år. Skal dine Sæder se flotte ud igen? Tag kontakt til os i dag og få et uforpligtigende tilbud på fornyelse af din bil!

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand