Bilrengøring Lyngby

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Vælg erfaring og kompetencer

En Bilrengøring er ikke noget alle og enhver kan udføre. Skal du have udført Bilrengøring i Lyngby eller en anden by på Sjælland, er det vigtigt at bruge et professionelt Klargøringsfirma, der har erfaring og kompetencer til at udføre arbejdet bedst muligt.

Steamgrønt er et dansk Klargøringsfirma, der er specialister i rengøring og efterbehandling af Bilsæder. Denne ekspertise er din garanti for godt håndværk, der er flot og holder i mange år. Så drop gør-det-selv-projektet og vælg i stedet at få hjælp af dygtige bilfolk, der kan sit kram.

Fordelene er mange

Hos Steamgrønt møder du kun professionelle bilfolk. Det gælder, uanset om din bilopgave er enkel eller omfattende. En vigtig del for os i arbejdet hos vores kunder er nemlig, at de altid kan regne med høj kvalitet. Men der er også andre grunde til at få slebet din bil af et kompetent Klargøringsfirma:

  • Færre uforudsete problemer
  • Brugbar rådgivning igennem hele forløbet
  • Erfarne bilfolk med professionelle maskiner
  • Godt håndværk med 3 års garanti

Når du skal finde et Klargøringsfirma, der kan klare din opgave med Bilrengøring i Lyngby, skal du naturligvis se på prisen. Men du skal også tænke over de mange fordele, der følger med ved at vælge et professionelt firma, som ikke laver andet end at Rengøre og efterbehandle Sæder. Det kan være god rådgivning om valg af efterbehandling, korrekt rengøring og vedligeholdelse samt andre vigtige elementer, som har indflydelse på din oplevelse med Klargøringsfirmaet, men så sandelig også med udbyttet af arbejdet.

Hos Steamgrønt går vi meget op i at levere god service og professionelt rengøringsarbejde, der skaber glæde. Og med en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot kan du være sikker på, at vi kan levere et perfekt stykke arbejde til en god pris.

Solidt rengøringsarbejde til alle kunder

Med Steamgrønt ved din side kan vi hjælpe dig med din bilopgave i Lyngby. Men vi står også til rådighed mange andre steder – både på Sjælland og i resten af Danmark. Som et landsdækkende Klargøringsfirma har vi nemlig lokale afdelinger med dygtige bilfolk, der hjælper til med rengøring af Sæder, trapper, terrrasser og bordplader. Så mulighederne for at gøre brug af vores kompetente folk er til stede, uanset hvor du bor. Det er service, som mange af vores kunder er meget glade for.

Udover at udføre Klargøring af bil og –Rengøring i Lyngby og andre danske byer så gør vi også meget for at rådgive vores kunder. Det giver nemlig mere glæde af det udførte arbejde. Alt i alt er god service også noget, som du vil opleve, når du vælger Steamgrønt til din opgave.

Få et godt tilbud på bilrengøring

Steamgrønt har mere end 10 års erfaring fra klargøringsbranchen. Hvis du skal have udført Bilrengøring i Lyngby og ønsker at gøre brug af dygtige og erfarne bilfolk, så er det altså Steamgrønt, du skal tage kontakt til. Vi står altid til rådighed og giver dig også gerne et godt tilbud, der er helt uforpligtende. Med det får du en god pris på Bilrengøring, der tager udgangspunkt i din konkrete opgave og dine ønsker. Og så er der endda tre års garanti på alt arbejde, hvilket er endnu en fordel for dig.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand