Bilrengøring Nærum

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Professionelt rengøringsarbejde

Med hjælp fra Steamgrønt kan du få Bilrengøring i Nærum og hermed få Bilsæder, som igen bliver flotte at se på og gør hjemmet mere indbydende. Vil du puste liv i hjemmet ved igen at få smukke Sæder, er du derfor kommet til det rette sted.

Når du vælger Steamgrønt, kan du være sikker på at få både høj kvalitet og et flot resultat til en god pris. Vores mange tilfredse kunder på Trustpilot er enige, når vi siger, at vi kan vores håndværk! Takket være vores mange års erfaring er vi sikre på, at vi også kan finde den helt perfekte løsning til dig og dit hjem.

Skal vi også hjælpe med at forny dit hjem ved at få livet tilbage i dine Bilsæder? Kontakt os og få et uforpligtigende tilbud!

Stolte og professionelle fagfolk

Hos Steamgrønt sætter vi en ære i at udføre alle opgaver i høj kvalitet. Det gør vi, fordi vi er fagfolk, der er stolte af vores og altid ønsker at levere den mest professionelle løsning. Faktisk er vi så sikre på vores håndværksydelser, at vi yder tre års garanti på alt udført arbejde. Udover Bilrengøring tilbyder vi også andre ydelser:

  • Klargøring af bil og finrengøring
  • Rengøring af trapper, bordplader og træterrasser
  • Efterbehandling med olie, lak, lud eller sæbe

I tillæg til vores rengøringsarbejde kan vi igså give rådgivning og vejledning vedrørende efterbehandling. For eksempel kan det være svært at vide, om man skal vælge lud-, lak- eller Sæderens.

Der er både fordele og ulemper ved de forskellige efterbehandlinger, men du får naturligvis vores hjælp til at vælge den helt rigtige løsning. Derfor betaler det sig at vælge et professionelt Klargøringsfirma som Steamgrønt!

Vi dækker dit lokalområde

Vi lader os ikke begrænse af geografi. Uanset om du ønsker Bilrengøring i Nærum eller andre steder på Sjælland, så har vi dygtige bilfolk, der står klar til at løse din opgave.

Hos Steamgrønt lægger vi stor vægt på at få glade og tilfredse kunder. Derfor starter vi alle opgaver med at svare på dine spørgsmål, ligesom vi tilbyder sparring, rådgivning og vejledning til at finde den bedst mulige løsning, som er skræddersyet til dine ønsker og behov. Og vi kommer også gerne forbi og ser Sædert såfremt det er muligt, før vi begynder med arbejdet. Dette er din garanti for at få det optimale resultat og mest mulig glæde.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Når du vælger et professionelt Klargøringsfirma til at udføre rengøringsarbejdet for dig, er du sikret samarbejde med eksperter på området, som både kan udføre arbejdet til perfektion og give rådgivning og vejledning til at finde den bedste løsning. Vælger du Steamgrønt får du desuden tre års garanti på vores udførte arbejde.

Dit første skridt mod at få flotte Bilsæder igen er at tage en snak med os om din opgave. Her får vi også muligheden for at fortælle mere om vores ydelser, og hvordan vi kan lave den perfekte løsning, som bliver skræddersyet til dig.

Skal vi hjælpe dig med Bilrengøring i Nærum? Tag kontakt til os og få et gratis, skræddersyet tilbud.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand