Bilrengøring Nivå

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få smukke Bilsæder igen

Trænger dine Bilsæder til en kærlig hånd, så dit hjem igen bliver flot og indbydende? Så er du kommet til det rigtige sted. Steamgrønt er et erfarent og professionelt Klargøringsfirma, der klarer al slags bilrengøring. I mere end ti års har vi udført Bilrengøring i høj kvalitet i hele Danmark. Vi leverer altid skræddersyede resultater, der er udført af kompetente bilfolk med mange års erfaring.

Har du brug for professionelt udført Bilrengøring i Nivå, er det derfor os, du skal have fat i. Kontakt os nu, hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og dine Sæder og få et godt, uforpligtigende tilbud!

Stolte fagfolk = professionelle resultater

Vi benytter os kun af uddannede, professionelle fagfolk, som har solid erfaring med afhøvling, Rengøring og efterbehandling af Sæder. Vores professionelle maskiner og udstyr gør, at vi altid kan tilpasse os til dine ønsker og behov – uanset størrelsen af opgaven. Derfor er vi det oplagte valg, når du skal forny hjemmet med smukke, nyslebne Bilsæder.

Vælger du Steamgrønt som dit Klargøringsfirma, kan du forvente Bilrengøring i Nivå i høj kvalitet, professionelle resultater og ikke mindst en god pris. Der er dog flere grunde til at vælge os til at udføre din bilrengøring:

  • Mere end 10 års brancheerfaring
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Professionel rådgivning til dine behov
  • Et godt, skræddersyet tilbud
  • Høj kvalitet i hele landet – også i Nivå

Vi elsker tilfredse kunder. Vores mange glade kunder har givet os en høj tilfredshedsscore på Trustpilot, og vi er altid klar til at få flere tilfredse kunder. Derfor lader vi os ikke begrænse af geografi og tilbyder vores service i hele landet. Skal du have Bilrengøring i Nivå eller et helt andet sted på Sjælland, er vi derfor klar til at løse opgaven for dig.

Takket være mere end ti års erfaring og vores dygtige, uddannede fagfolk kan vi også bidrage med kompetent rådgivning og vejledning i forhold til, hvordan dine Bilsæder igen kan blive som nye. Kontakt os og lad os se på, hvordan vi også kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Få et godt tilbud på Bilrengøring

Vi værner om vores faglige stolthed. Derfor får du ingen halve løsninger, når du vælger Steamgrønt. Med et professionelt Klargøringsfirma i ryggen kan du være sikker på, at din bilrengøring udføres med de rigtige kompetencer, så du får et resultat, du får glæde af de næste mange år.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Måske har du brug for kompetent rådgivning og inspiration, før vi går i gang med opgaven. Eller måske ved du lige præcis, hvilke ydelser, du gerne vil give dine Sæder.

Uanset hvor i processen du er, er vi i stand til at træde til og bidrage med vores erfaring og kompetencer, så opgaven bliver løst på bedst mulige måde. Tag første skridt ved at kontakte os og få et godt tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig!

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand