Bilrengøring Nødebo

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Vores erfaring – din garanti for godt håndværk

Fornyelse af et slidt bil er med til at gøre hjemmet mere indbydende og behageligt at opholde sig i. Har du brug for Bilrengøring i Nødebo eller omegn, er det derfor værd at få hjælp fra Steamgrønt, der er specialister i netop rengøring af Bilsæder.

Kombinationen af vores mange års erfaring og utallige glade kunder er din garanti for, at vi kan vores kram, når det gælder bilrengøring. Er du klar til at få flotte og slidstærke Bilsæder igen? Tag kontakt til os og få et uforpligtigende tilbud.

Få flotte Bilsæder igen

Brug Steamgrønt når du skal have flot og fejlfri Bilrengøring i Nødebo. Vi har nemlig landsdækkende, professionel service inden for behandling af Sæder. Uanset om du ønsker rengøring af Sæder, trapper eller terrasser, tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du bliver så tilfreds med resultatet som muligt. Fra os får du blandt andet:

  • Tre års garanti på alt udført arbejde
  • Mere end ti års erfaring
  • Uddannede fagfolk med professionelt udstyr

I tillæg anvender vi også professionelle maskiner og materialer i højeste kvalitet. Dette er med til at sikre, at vi kan udføre arbejdet så effektivt som muligt, når vi først går i gang – noget som også kommer dig til gode, da det er med til at holde priserne lave. Så er du klar til at få flotte Bilsæder igen? Tag kontakt til os og få et uforpligtigende tilbud.

Vi arbejder for at få glade kunder

Søger du professionel hjælp til Bilrengøring i Nødebo, er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder nemlig bilbehandling på hele Sjælland. Derfor kan vi også hjælpe med at forny dine Sæder. Vælger du os, får du:

  • Færre bekymringer og problemer
  • Brugbar rådgivning til dine behov
  • Større tryghed for veludført håndværk

Steamgrønt har mange glade og tilfredse kunder på Trustpilot, og vi vil gerne have endnu flere. At have glade og tilfredse kunder er nemlig det vigtigste for os.

Derfor starter vi altid med at høre mere om dine ønsker, hvorefter vi eventuelt også vurderer Sæderts tilstand. Her kommer vi typisk med anbefalinger til en løsning, som matcher dine ønsker og Sæderts behov. Herefter får du et gratis og uforpligtigende tilbud, naturligvis med en god pris, som er skræddersyet til dit behov.

Få professionel hjælp til din bilopgave

Har du brug for Bilrengøring i Nødebo eller et andet sted på Sjælland, kan du kontakte os og få professionel hjælp til din opgave. Vi giver hele tre års garanti på vores Rengøringsydelser. Derfor kan du altid være sikker på at få en holdbar løsning, som du bliver glad for de næste mange år.

Start med at tage kontakt til os og hør mere om vores ydelser, og om hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig til indfrielse af dine bildrømme. Vi tager udgangspunkt i din situation og kan give dig et gratis og helt uforpligtigende tilbud, som er skræddersyet til dine ønsker og behov.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand