Bilrengøring Nordsjælland

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Professionel Bilrengøring i hele Nordsjælland

Steamgrønt kan med stolthed tilbyde Bilrengøring til favorable priser til boligejere i Nordsjælland. Såfremt Bilrengøring er en ydelse, som fanger din interesse, vil vi helt sikkert være den perfekte samarbejdspartner for dig.

Du kan på vores hjemmeside se og læse nogle af de mange guides og videoer, som vi har lavet om Bilrengøring og andre relaterede emner inden for rengøringsservice.

Bilrengøring i Nordsjælland – Få en gratis vurdering

Du kan som privatperson eller virksomhedsrepræsentant fra Nordsjælland kontakte os, hvis du har brug for kompetent hjælp til at gøre nogle af dine største drømme til virkelighed. Er det din store drøm at få opfrisket dine Sæder, så vil Bilrengøring i langt de fleste tilfælde være den oplagte løsning.

Er du interesseret i at få en gratis vurdering af dit projekt, så kan du med fordel kontakte os, så vi kan kigge nærmere på din bilprojekt. Du kan nemmest få en vurdering ved at henvende dig pr. telefon eller mail, men der er også mulighed for at aftale et personligt møde.

Din henvendelse vil blive behandlet inden for få hverdage, så du kan altså forvente et hurtigt og brugbart svar. Vi hjælper dig godt videre, uanset om du har spørgsmål eller blot er interesseret i at høre, hvad dit kommende bilprojekt vil koste.

Læs vores mange gode kundeanmeldelser

Steamgrønt har gennem tiden fået mange positive kundeanmeldelser, og disse anmeldelser kan du overveje at læse, hvis du endnu ikke er helt sikker på, hvilket Klargøringsfirma du skal vælge. Der er mange gode grunde til at vælge os, da vi på mange parametre gør os positivt bemærket. Det er ikke mindst vores høje kvalitet, vores sublime kundeservice og vores konkurrencedygtige priser, som glæder vores kunder.

Alle kundeanmeldelser bliver skrevet og indsamlet på en ekstern hjemmeside, hvor du også kan tilføje en anmeldelse, hvis du vil ytre din mening om vores service. Har du læst nogle af vores mange kundeanmeldelser, og ønsker du at indlede et samarbejde, så kan du skrive eller ringe til os.

Bilrengøring og efterbehandling

Bilrengøring er vores helt store passion, men vi kan også tilbyde andre ydelser, som måske vil vække din interesse, hvis din bil trænger til en kærlig hånd. Der er mange muligheder, når det kommer til at efterbehandle bil, og disse muligheder introducerer vi dig for på vores hjemmeside.

Få kompetent hjælp til at vurdere, hvorvidt din bil har bedst af en Sæderens, Voksbehandling eller Vinylpleje. Den ideelle efterbehandling afhænger nemlig af flere forskellige faktorer, hvorfor der ikke findes én slags efterbehandling, som passer til alle Bilsæder. Det er ikke desto mindre vigtigt, at afslebet bil bliver efterbehandlet, så det er muligt at skabe det rigtige look og samtidig forlænge Sæderts levetid.

Klargøring af bil er også en af de ydelser, som vi kan tilbyde vores mange sjællandske kunder. Der er altså ingen grund til, at du i fremtiden skal bruge tid og energi på at arbejde med Klargøring af bil og Bilrengøring, da det er betydeligt nemmere at få kompetent hjælp til det.

Lad os finde en god løsning

Det er altid den enkelte kunde, som er i fokus, så vi vil naturligvis gøre vores bedste for at finde den perfekte løsning til dig. Det første skridt er at få klarlagt dine behov og ønsker, så vi har mulighed for at sammensætte et godt (og personligt) tilbud til dig.

Hvad koster Bilrengøring i Nordsjælland? Kontakt os og find ud af det allerede i dag. Vores aktuelle kontaktoplysninger og åbningstider vil altid fremgå af vores hjemmeside, hvor du i øvrigt også kan blive meget klogere på interessante emner – f.eks. Klargøring af bil, Bilrengøring, maling m.v.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand