Bilrengøring Østerbro

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Mange års erfaring med klargøringsarbejde

Har du en bil, der trænger til fornyelse? Er bilens flotte overflade slidt helt ned? Eller er der store pletter og misfarvninger, som man ikke kan undgå at se? Uanset hvilken stand din bil er i, så kan en bilrengøring gøre underværker, så du igen kan få stor glæde af din bil.

Steamgrønt.dk er et klargøringsfirma med mere end 5 års erfaring i rengøring af bil og indvendig rengøring af bil. Vi tilbyder bilrens på Østerbro og i resten af Danmark til priser, der ikke ødelægger budgettet. Og når man samtidig får høj kvalitet, god service og brugbar rådgivning, så bliver det ikke bedre. Så du kan trygt lade os rense din bil og se frem til et flot og holdbart resultat.

Mange fordele ved Steamgrønt.dk

Hos Steamgrønt.dk finder du kun kompetente klargøringsfolk med stor erfaring. Det er nemlig dem, der hjælper vores mange kunder i hele Danmark med at få flotte biler, som gør bilen mere indbydende. Deres ekspertise kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved – vi har nemlig en høj tilfredshedsscore, der kommer fra en lang række af positive kundeanmeldelser.

Hos os kan du få udført bilrengøring på Østerbro og i resten af København. Og har du brug for hjælp uden for hovedstadsområdet, har vi mange dygtige klargøringsfolk i lokale afdelinger, som hurtigt kan stå til rådighed og tage sig af din bil.

Når du vælger os til din opgave, er der mange fordele, som du får stor glæde af:

  • Færre bekymringer og problemer
  • Dygtige klargøringsfolk med 5+ års brancheerfaring
  • Professionelt udstyr og materialer i bedste kvalitet
  • Klargøringsarbejde i høj kvalitet
  • Rådgivning, der tilpasses til dine behov

Der er altså mange gode grunde til, at du bør vælge os, når du skal have rengjort din bil et sted på eller omkring Østerbro. Vores kompetencer og mange veludførte projekter gør, at du kan sove roligt om natten velvidende om, at du får et flot og holdbart resultatet.

Mere end godt håndværk

Steamgrønt.dk er mere end blot godt håndværk. Vi leverer også god service og god rådgivning. Som en del af vores arbejde hjælper vi også vores kunder med at få mere viden om deres bil. Det kan f.eks. være emner som disse:

Behov for damprens eller dybdegående sæderens?

Valg af efterbehandling, der passer til dit behov
Vejledning til rengøring og vedligeholdelse
Du skal føle, at du får noget ekstra for dine penge, når du investerer i et flot rengøringsarbejde. Og det sker blandt andet med rådgivning, som du rent faktisk kan bruge til noget. Det ser vi som en vigtig del i vores fag.

Få professionel hjælp til din bil

Med Steamgrønt.dk kan du få professionel bilrengøring på Østerbro eller andre steder i Købenahvn til gode, gennemsigtige priser. Og vi hjælper selvfølgelig også gerne i andre byer på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Hvis du har brug for kompetent assistance lige nu eller blot ønsker et tilbud, så er du meget velkommen til at give os et kald eller skrive. Vi sammensætter gerne et uforpligtende og helt gratis tilbud på rengøring af din bil, så du får den bil, du drømmer om.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand