Bilrengøring Ringsted

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Lokal bilafRengører i Ringsted – rengøringsarbejde du kan regne med

Står du med en opgave, der kræver Bilrengøring i Ringsted eller omegn, er valget af et professionelt Klargøringsfirma bestemt pengene værd, da det giver dig garanti for solidt håndværk og et flot resultat.

rengøringsarbejde der lever op til dine forventninger er især vigtigt, hvis du står i salgstanker og gerne vil gøre din boligs Sæder mere indbydende. Nye og flotte Sæder er nemlig noget mange potentielle købere sætter stor pris på. Skal du ikke sælge, men ønsker bare, at dine Sæder bliver flottere og mere modstandsdygtige over for slid, så er godt rengøringsarbejde også en klog beslutning.

Et professionelt Klargøringsfirma kan sikre dig det optimale resultat, der gør dig mest tilfreds. Du slipper nemlig for de værste bekymringer og en masse besvær og kan i stedet overlade opgaven til erfarne fagfolk.

Professionel rengøringsservice i Ringsted

Hos Steamgrønt er vi eksperter i Sæder og udfører en bred række af ydelser inden for rengøringsservice i Ringsted. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med både små og store opgaver inden for:

Ønsker du hjælp til en opgave fra et professionelt Klargøringsfirma, er Steamgrønt det rette valg.

Udover at udføre ovenstående rengøringsarbejde i Ringsted tilbyder vi også rengøringsarbejde andre steder på Midtsjælland, som Slagelse, Holbæk og Køge. Din placering er nemlig ingen hindring for at få udført rengøringsarbejde i høj kvalitet.

Vi klarer gerne enkeltopgaver, men ofte kan der være flere fordele i at udføre yderligere opgaver i samme ombæring, og her hjælper vi selvfølgelig også gerne – både med rådgivning om dine muligheder og den konkrete udførelse af opgaven.

Uddannede fagfolk sikrer glade kunder

Hos Steamgrønt bruger vi kun fagfolk med ekspertise og erfaring inden for de Rengøringsydelser, vi tilbyder. Det giver garanti for godt håndværk og sikrer dig et resultat, der lever op til dine ønsker og forventninger.

Udover vores faglige ekspertise og professionelle stolthed ønsker vi også at være imødekommende og personlige. Vi ønsker nemlig at yde god service, så du stoler på os og føler dig forsikret om, at opgaven er i de rette hænder.

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Hos Steamgrønt er vi klar til at hjælpe dig med Bilrengøring i Ringsted eller andre af vores ydelser.

Vi kan også hjælpe dig med inspiration og konkret rådgivning, så du får den optimale løsning. Vi ønsker nemlig at tilbyde den bedste rengøringsservice i Ringsted.

Hør mere om dine muligheder og få et gratis tilbud ved at ringe på 30205855 eller skrive til info@steamgront.dk.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand