Bilrengøring Rødovre

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Professionelt Klargøringsfirma – rengøringsarbejde du kan regne med

Er på udkig efter det bedste tilbud på Bilrengøring i Rødovre, så kan du med god grund kontakte os og forhøre dig om mulighederne. Dit foretrukne Klargøringsfirma kan nemlig byde på mange forskellige muligheder inden for Bilrengøring, efterbehandling og meget andet.

Bilrengøring i Rødovre – Hvem skal jeg hyre?

Steamgrønt er Klargøringsfirmaet, du kan hyre, hvis du gerne vil bestille prisvenlig Bilrengøring i Rødovre og omegn. Vores hovedkontor ligger i Herlev, men vi kører glædeligt til Rødovre, så vores unikke kompetencer og mange års erfaring kan komme dig til gode.

Du har måske tænkt, at du sagtens kan Rengøre dine Sæder selv og dermed spare penge, og det kan måske også lade sig gøre. Du kan dog også tænke i andre baner, da du selvfølgelig kan drage nytte af professionel assistance. Hyrer du os til din kommende bilopgave, så forsikrer vi dig om, at vi først afslutter opgaven, når du er helt tilfreds.

Ønsker du at forøge værdien af din bolig, så vil det give god mening at bruge penge på Bilrengøring, da det vil være alle pengene værd. Dét faktum er efterhånden gået op for mange danske boligejere. Er det en dygtig og loyal samarbejdspartner, du er på udkig efter, så vil vi med glæde fortælle dig mere om, hvad vi kan tilbyde.

Garanti for et godt resultat

Du vil ved at læse vores kundeanmeldelser blive gjort opmærksom på, at vi har en imponerende høj kundetilfredshed. Det er noget, vi er meget stolte af, men vi er naturligvis klar over, at den høje kundetilfredshed forpligter. Det er derfor, at vi går ind til samtlige opgaver med den samme professionalisme.

Steamgrønt garanterer et godt resultat, da middelmådighed og sjusk ikke eksisterer i vores verden. Vi er meget omhyggelige i vores arbejde, hvorfor der sjældent vil være behov for at rette op på fejl efter endt arbejde.

Det er vigtigt, at vores medarbejdere – bilRengørere – holder sig up-to-date på de nyeste teknikker inden for Bilrengøring, så vi sørger løbende for at videreuddanne vores kompetente medarbejdere.

Ingen faste priser

Vi gør opmærksom på, at vi ikke tilbyder faste priser på Bilrengøring, hvorfor prisen på Bilrengøring af naturlige grunde vil variere fra kunde til kunde. Selvom vi ikke skilter med faste priser, så kan vi informere dig om, at vores priser befinder sig på et fornuftigt niveau.

Såfremt det er et tilbud, du ønsker at få udarbejdet og tilsendt, så kan du blot informere os om det, hvis / når du kontakter os. Vi sidder klar på både mail og telefon, hvor vi besvarer opkald og skriftlige henvendelser på alle hverdage. Det er altså ingenlunde kompliceret at få et godt tilbud på Bilrengøring i Rødovre.

Rådgivning og sparring gennem hele processen

Steamgrønt udfører ikke blot Bilrengøring, men kan også tilbyde både rådgivning og sparring gennem hele processen. Det er i den forbindelse, at vores høje serviceniveau kommer til udtryk, da vi lægger meget energi i at gøre vores trofaste kunder glade.

Rådgivning og sparring kan være en fordel for dig, som er i tvivl om, hvordan dit slidte bil skal behandles, hvis det skal se pænt og velholdt ud igen. Det kan tilmed være en fordel for dig, som har svært ved at gennemskue, hvad der adskiller de forskellige efterbehandlinger, som vi omtaler på vores website. Er der andet, du er i tvivl om, kan du blot give os et praj, da vi gerne vil dele ud af vores viden og ekspertise.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand