Bilrengøring Roskilde

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

På udkig efter en professionel Bilrengøring i Roskilde?

Så er du kommet til rette sted! Steamgrønt udfører Klargøring af bil, Bilrengøring og efterbehandling af Bilsæder, og som eksperter på området arbejder vi med alle træsorter og alle former for efterbehandling – og så kører vi naturligvis ud i hele Roskilde.

Er du nysgerrig på, hvem vi er, så læs med her. Du vil blive klogere på en af Danmarks førende Klargøringsfirmaer, og forhåbentlig vil du blive vores næste tilfredse kunde.

Vi har slebet Sæder i mange år

Det er ikke nyt for os at Rengøre Sæder. I mange år har vi renoveret Sæder i Roskilde såvel som på resten af Sjælland, og vi tør derfor godt kalde os Sæderksperter. Vores bilRengørere er uddannet inden for branchen, de har alle øje for detaljen og de sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Hver gang.

Vores base ligger i Herlev, men vi kører hellere end gerne til Roskilde, hvor vi allerede har udført en lang række opgaver for vores faste kunder. Ingen opgave er for stor til os, ligesom ingen opgave er for lille, og du skal ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Bilrengøring – hvad indebærer det?

Når du bestiller en Bilrengøring hos Steamgrønt, så er det sandsynligvis fordi, dine Sæder trænger til en kærlig hånd. Vi Rengører den gamle efterbehandling væk, fjerner små ridser og ujævnheder og sørger for at mørke aftegninger og pletter forsvinder. Når Rengøringen er afsluttet, efterbehandler vi Sædert ud fra dine ønsker, så du får et bil, der er så godt som nyt.

Selve rengøringen tager 1-2 dage afhængigt af antallet af kvadratmeter, og derefter skal vi yderligere bruge en dag på at efterbehandle. Når arbejdet er færdigt, må Sæderne ikke betrædes i de første 8 timer, ligesom du skal vente op til 24 timer med at flytte dine møbler tilbage på plads.

I Roskilde har vi mulighed for at lave fleksible aftaler på Bilrengøring, så du kan få det hele til at gå op. Vi kan komme over flere dage, ligesom vi kan være behjælpelige med at flytte møbler fra et rum til et andet.

Prisen på en Bilrengøring i Roskilde…

… adskiller sig ikke fra prisen andre steder i landet. Men hos Steamgrønt har vi ingen standardpriser, og derfor kan vi ikke give dig en fast pris her på siden. Til gengæld er du mere end velkommen til at kontakte os, og få et gratis og uforpligtende tilbud, ligesom du kan finde en indikation på prisen ved at læse vores priseksempler på forsiden.

Den primære grund til, at vi ikke arbejder med faste priser, er, at vi ikke ønsker, at du skal betale hverken for meget eller for lidt for din Bilrengøring. Når vi udarbejder et personligt tilbud, så har vi mulighed for at kigge på de enkelte detaljer i den givne bolig, ligesom vi kan tage højde for specifikke komplikationer eller særlige ønsker til efterbehandling. På den måde kan vi ramme den præcise pris, og vi kan yde den bedste service hver gang.

Fokus på kvalitet og lave priser

Hos Steamgrønt er kunderne i centrum. Det er deres tilfredshed, der giver smør på vores brød, og derfor arbejder vi naturligvis med fokus på høj kvalitet, god service og lave priser; vi har nemlig erfaret, at det giver meget tilfredse kunder.

Bor du i Roskilde, og vil du give dit slidte bil den behandling, det fortjener? Giv os et ring eller send en mail, så vender vi hurtigt tilbage med en pris på din rengøring. Det er enkelt, effektivt og ikke mindst gratis, og du binder dig ikke til noget ved at spørge.

Kontakt os gerne i dag, så vi kan byde velkommen til endnu en tilfreds kunde.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand