Bilrengøring Skælskør

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få glæde af 10+ års Sæderrfaring

Det er ikke altid nemt at vide, hvilken løsning der passer til præcis din bil og hjem. Hvert bil har nemlig sit eget unikke udseende og tilstand. Derfor er det vigtigt at få dygtige fagfolk indover, som kan rådgive dig til at finde den bedste løsning. Hos Steamgrønt står vi naturligvis til rådighed til en snak om, hvad der passer bedst til dine behov. Hermed er både du og vi sikre på, at du får det bedst mulige udbytte af vores arbejde.

Vi udfører Bilrengøring i Skælskør og mange andre danske byer. Faktisk er vi et landsdækkende Klargøringsfirma. Takket være mere end ti års erfaring samt utallige veludførte klargøringsprojekter kan vi med garanti også hjælpe med at få dine Bilsæder til at se ud som nye igen.

Dygtige fagfolk, flotte resultater

Hos Steamgrønt tilbyder vi rengøring og efterbehandling af Bilsæder til private og erhvervskunder i hele Danmark. Vi har stærke kompetencer inden for netop rengøring og fornyelse af Sæder. Der er derfor mange fordele ved at vælge os – her er nogle af dem:

  • Over ti års erfaring med Bilrengøring
  • Dygtige fagfolk med professionelt udstyr
  • Høj kvalitet og tre års garanti på alt arbejde
  • Rådgivning til dine konkrete behov

Med andre ord vil vores viden og erfaring komme dig og din bil til gode. Derfor får du altid værdi for pengene, når du vælger os. Har du brug for dygtige folk med øje for detaljerne, så kontakt os og få professionel hjælp til din opgave. Vores folk er allerede klar til at hjælpe dig.

Vi dækker Skælskør og resten af Sjælland

Har du et slidt bil med skrammer, misfarvninger og lignende skader efter mange års brug? Et professionelt Klargøringsfirma kan være løsningen. I mere end ti år har vi ordnet både små og store opgaver inden for bilbehandling. Derfor er vi også i stand til at finde den bedste løsning til dine behov og ønsker, så du får mest glæde af arbejdet.

Vi ønsker at hjælpe så mange som muligt med at indfri deres drømme om et flot bil. Derfor har vi landsdækkende service og udfører Bilrengøring i Skælskør og naturligvis også på resten af Sjælland. Skal vi også puste nyt liv i dine Sæder og dit hjem?

Få et tilbud på professionel bilrengøring

Vi udfører rengøringsarbejde i høj kvalitet, men bidrager også gerne med rådgivning og inspiration, så du er sikret den bedste løsning. Derfor starter vi altid med at se på dine ønsker i fællesskab – det ved vi nemlig er vigtigt!

Steamgrønt tilbyder Bilrengøring i Skælskør til en god pris, der er skræddersyet til dine ønsker.Vores høje tilfredshedsscore på Trustpilot er et solidt kvalitetsstempel for, at vi altid kan levere perfekte løsninger til al bilrengøring. Derfor kan du trygt overlade opgaven til os. Men start med at få et gratis og uforpligtigende tilbud fra os til din bilopgave. Så er du ét skridt nærmere en løsning, du bliver glad for og tilfreds med de næste mange år.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand