Bilrengøring Skovlunde

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Giv dine Sæder nyt liv og fornyet styrke

Er sæderne i din bil blevet slidte og falmede i deres udseende? Eller har de store pletter og skjolder som du ikke kan undgå at se? Så er en bilrengøring fra os den helt rette løsning. Og endda et billigere alternativ ifht. Selv at rode med det.

Hos Steamgrønt tilbyder vi rengøring og efterbehandling af Bilsæder, der sikrer vores kunder flotte Bilsæder med fornyet styrke og et flottere udseende. Så har du brug for Bilrengøring i Skovlunde, er vi det oplagte valg, hvis du værdsætter høj kvalitet.

Garanti for flotte resultater

Sætter du også stor pris på flotte bilsæder, der viser stoffets naturlige skønhed og samtidig er modstandsdygtig overfor hverdagens udfordringer og aktiviteter? Med hjælp fra professionelle bilfolk får du suveræne resultater, der opfylder alle dine krav og ønsker.

  • Mere end 10 års erfaring fra klargøringsbranchen
  • Erfarne specialister med professionelt udstyr
  • Rengøringsarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
  • Rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker

Der er altså mange, gode grunde til at indgå et samarbejde med Steamgrønt. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Og har du brug for rådgivning om valg af efterbehandling eller vejledning til den korrekte bilvask, så er det også noget, vi kan hjælpe med. For os handler det om, at du får størst mulig glæde af dine Bilsæder. Derfor har vi også en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot

Vi gør arbejdet ordentligt

Hvis du har brug for professionel rengøringsservice i Skovlunde, kan du trygt vælge os. Med vores erfaring og ekspertise bliver der ikke sprunget over, hvor gærdet er lavest. Vi har en faglig stolthed, der gør, at vi ikke leverer vores arbejde i andet end den bedste kvalitet – endda til gode priser. Og det hele er med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi har flere lokale afdelinger på Sjælland. Derfor kan vi både hjælpe dig med din opgave i Skovlunde, men også andre steder på øen. Og det er altid vores dygtige bilfolk, der tager sig af opgaverne. Med professionelt udstyr og materialer i den bedste kvalitet skaber de flotte og holdbare løsninger til stor tilfredshed og glæde.

Få professionel hjælp til dine Sæder

Har du taget en beslutning om, at dine Sæder skal rengøres og efterbehandles, så de igen kan fremstå flotte, sunde og stærke, så er Steamgrønt den rette partner.

Med hjælp fra os kan du få udført Bilrengøring i Skovlunde af dygtige bilmænd, der har masser af erfaring og viden, som du og dine Sæder kan få gavn af. Er du interesseret i at vide mere om os og vores tidligere opgaver, skal du endelig kontakte os. Vi giver også gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, der er tilpasset dine ønsker.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand