Bilrengøring Slagelse

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Lokalt Klargøringsfirma i Slagelse med stor ekspertise

Rengøring og afhøvling af Sæder er en god investering – både for dig, men også for din bil, da det får nyt liv og et flottere udseende.

Uanset om du vil sælge din lejlighed eller dit hus eller bare ønsker at puste nyt liv i dit gamle bil, så det står endnu flottere de næste mange år, så er godt rengøringsarbejde med til at skabe et bedre helhedsindtryk og dermed mere værdi for dig.

For at sikre, at rengøringsarbejdet udføres optimalt er et professionelt Klargøringsfirma i Slagelse den bedste løsning. Så får du nemlig garanti for, at opgaven udføres på bedste vis og giver dig det flotteste og mest tilfredsstillende resultat.

Vi er specialister i rengøringsarbejde

Hos Steamgrønt er vi specialister i rengøringsarbejde, og vi kan derfor tilbyde dig en bred række af professionelle ydelser i høj kvalitet.

Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med både små og store projekter inden for rengøringsarbejde. Fælles for alle opgaverne har været kundernes store glæde og tilfredshed med samarbejdet og resultatet.

Måske har du kun brug for én af løsningerne, men vi kan også klare flere opgaver på samme tid. Tag en uforpligtende snak med os og hør mere om dine muligheder. Vores ønske er, at vi sammen finder den bedste løsning for dig, så vi skaber et flot resultat, du bliver glad for.

Klargøring af bil og Bilrengøring i Slagelse

Mangler du et professionelt Klargøringsfirma til afhøvling eller Rengøring af Sæder i Slagelse, så er Steamgrønt klar til at hjælpe dig. Vi hjælper også gerne med rengøringsarbejde uden for Slagelse, da vi dækker hele Sjælland.

Når du skal vælge et firma til at klare din opgave, skal du ikke vælge det, der ligger nærmest – du skal derimod sikre dig, at det Klargøringsfirma du vælger, har de helt rigtige kompetencer og den nødvendige erfaring i forhold til din opgave, så du får det optimale resultat.

Få et gratis tilbud på din opgave

Hos Steamgrønt er vi klar til at hjælpe dig med din opgave. Uanset om du ønsker Klargøring af bil eller Bilrengøring i Slagelse, så kan Steamgrønt udføre opgaven med stor tilfredshed.

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder og få et gratis tilbud med en pris på Bilrengøring i Slagelse, er du velkommen til at ringe på 30205855 eller skrive til info@steamgront.dk.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand