Bilrengøring Slangerup

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Steamgrønt kan forny din bil

Har du et bil i dit hjem, ved du sikkert allerede, at dets udseende med tiden bliver påvirket af sollys og den daglige brug. Men du behøver ikke at skifte din bil helt ud, bare fordi du ikke synes, det er pænt længere. Med en Bilrengøring og daekskift kan du få en ny overflade, der med en efterbehandling kan få lige det udtryk, som du går og drømmer om.

Hvis du vil være sikker på at få et resultat, der både har lang levetid og får det rette udseende, er det en klar fordel at vælge et erfarent og professionelt firma til din Bilrengøring i Slangerup. Steamgrønt er det helt rigtige valg, for vi er eksperter i bilrengøring og tilbyder rengøringsservice fra specialister.

Erfarne fagfolk og professionel rådgivning

Med Steamgrønt som din professionelle samarbejdspartner er du sikker på at få et godt resultat – det kan vi sige allerede inden din bilrengøring i Slangerup er startet. Vi har udelukkende uddannede medarbejdere, der er grundige og stabile. Det betyder, at du kan regne med os. For udover den nødvendige erfaring og store ekspertise er vores glæde ved arbejdet at kunne levere et bil, der opfylder dine krav.

Vi er dit sikre kort på hånden, for med os får du godt udført arbejde kombineret med faglig stolthed og flere andre ting, der tilsammen giver dig den bedste løsning:

  • Mere end 10 års erfaring inden for branchen
  • Højt kvalitets- og serviceniveau
  • Professionel vejledning til dine behov
  • 3 års garanti på alt arbejde

Hvis du søger et erfarent og professionelt Klargøringsfirma, der sørger for en sikker og effektiv arbejdsproces til en konkurrencedygtig pris, så er Steamgrønt det helt rigtige valg.

bilrengøring i Slangerup og resten af landet

Hos Steamgrønt har vi landsdækkende service og har allerede udført mange opgaver for kunder i hele landet. Vi har fået mange glade kundeanmeldelser efter vores udførte arbejde, hvilket også er baggrunden for vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot.

Vores kombination af godt håndværk og professionel rådgivning er med til at give kunderne et slutresultat, der giver glæde hver eneste dag og holder i mange år.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du mangler Bilrengøring i Slangerup. Vi har kompetente medarbejdere i dit nærområde, der er klar til at varetage din opgave. Har du brug for gode råd eller vejledning om, hvad der er vigtigt i forbindelse med valg af en efterbehandling, kan vi også hjælpe med det.

Skal vi renovere din bil?

Med vores landsdækkende service er der aldrig langt mellem dit hjem og en af vores dygtige medarbejdere. Derfor skal du heller ikke vente lang tid på, at vi kan gå i gang med opgaven, når først du har bestemt dig for et samarbejde med os.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores ydelser, skal du ikke tøve med at kontakte os. Når du giver os et kald eller sender os en mail, sørger vi for, at du får et gratis tilbud, der er skræddersyet til at løse din opgave. Vi ser frem til at hjælpe dig med din Bilrengøring i Slangerup.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand