Bilrengøring Taastrup

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

En bilrengøring kan give din bil et nyt liv

Hvis din bil har fået småskrammer eller ridser, så kan en bilrengøring være en god løsning til at få den til at se ud som en ny bil igen. Med tiden kan det nemlig ikke undgås, at den daglige brug vil sætte sine spor. Vælger du et professionelt firma til at udføre fornyelsen, er du sikker på, at du får et endeligt resultat, der har mange års levetid.

Steamgrønt er med sin store ekspertise den helt rigtige samarbejdspartner til din Bilrengøring i Smørum. Vi har over 10 års erfaring med at bilrengøring og kan derfor helt sikkert også sikre dig en løsning, der indfrier dine kriterier og passer til dine behov.

Vores erfaring er til din fordel

Vi er eksperter i bilrengøring og servicerer kunder i hele landet, især med fokus på vores speciale inden for Bilrengøring. Vi sætter en stor ære i at levere resultater, der er af høj kvalitet og i de bedste materialer.
Glæden ved vores arbejde ligger i at rengøre sæder, så de lever op til kundens forventninger. Der er flere fordele for dig, når du samarbejder med os:

  • Rengøring med afsæt i dine ønsker og behov
  • Rengøringsarbejde i høj kvalitet fra uddannede bilfolk
  • Kompetent vejledning og højt serviceniveau

Vi garanterer professionel rådgivning

Hos Steamgrønt er godt håndværk en selvfølge. Men det er professionel vejledning bestemt også. Vi er meget opmærksomme på at lytte til vores kunder, så det bliver deres ønsker, der danner afsættet for vores arbejde.

Er du det mindste i tvivl om, hvordan du vælger den bedste behandling til dit bil, eller hvordan du vedligeholder det bedst og dermed får glæde af det længst muligt, så skal du ikke tøve med at spørge vores medarbejdere til råds.

Vi har stor faglig viden, som gør os til din bedste sparringspartner, når det gælder rengøring af Bilsæder. Og med vores landsdækkende rengøringsservice kan vi hjælpe dig med Bilrengøring i Smørum eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland.

Kontakt os for et personligt tilbud

Gennem vores mange års arbejde har vi erfaret, at ikke to biler eller sæder er ens og derfor heller ikke kræver den samme behandling. Det er din sikkerhed for, at vi kan udføre din bilrengøring, så resultatet opfylder dine ønsker til bilens udseende og sædernes slidstyrke.

Er du klar til at få udført Bilrengøring i Smørum? Vi har kompetente medarbejdere, der er klar til at være din professionelle assistance og give din bil nyt liv. Vi ser frem til, at du kontakter os, så vi kan få afklaret, hvilken ydelse, der er mest velegnet til din opgave og dine ønsker. Du er altid sikret et gratis og uforpligtende tilbud, der tager afsæt i lige netop dine behov.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand