Bilrengøring Søborg

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring Søborg – Håndværk i bedste kvalitet

Trænger vinylen i din bil til nyt liv og et flottere udtryk, eller går du med salgstanker og ønsker at give din bil et mere indbydende og attraktivt udseende, så kan professionelle rengøringsydelser være vejen frem.

Har du brug for bilrens eller damprens i Søborg eller omegn samt en efterbehandling, der sikrer din bil den optimale finish, så er et professionelt klargøringsfirma med erfaring en klog beslutning. Det giver nemlig dig 100 % sikkerhed for et godt og tilfredsstillende resultat, som du kan få stor glæde af.

Professionel rengøringsservice i Søborg

Hos Steamgrønt.dk er vores vigtigste formål at udføre klargøringsarbejde i den bedste kvalitet, så vores kunder får en helt ny bil, de bliver glade for i mange år.

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov ønsker vi i fællesskab at finde den løsning, der passer bedst muligt til din indvendig bil og ønsker. Derfor får du både professionel rådgivning og kompetent udførelse af rengøringsarbejdet, så du bliver så tilfreds som muligt. Og på den måde kan vi nemmest opfylde vores mål om at tilbyde den bedste rengøringsservice i Søborg.

Hos Steamgrønt.dk tilbyder vi følgende ydelser:

Uanset hvilke typer af ydelser du skal bruge til din bil, så er det optimale, at vi får mulighed for at se bilen og vurdere den optimale behandling. Det valg afhænger af mange ting, f.eks. bilens nuværende stand, og hvilket udtryk du ønsker, bilen skal have. De bedste og flotteste resultater skabes med en god efterbehandling med voks, læder eller vinylpleje så din bil virkelig træder i karakter.

Når vi udfører rengøringsarbejde, benytter vi os kun af uddannede fagfolk, der har stor erfaring og de rette kompetencer i forhold til de opgaver, de skal udføre. Det sikrer dig et optimalt resultat, men også større ro og tillid til, at din bil er i de rette hænder.

Få et gratis tilbud på bilarbejde

Hos Steamgrønt.dk ønsker vi, at være det foretrukne valg, når potentielle kunder ønsker bilrengøring eller indvendig rengøring af bil i Søborg. Derfor tilbyder vi både kompetent rådgivning og professionel udførelse af forskellige klargøringsopgaver i højeste kvalitet.

Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder, og hvad vi kan tilbyde dig, så er du velkommen til at kontakte os og få et skræddersyet tilbud. Ring til os på 30205855 eller skriv til info@steamgront.dk.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand