Bilrengøring Solrød

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring Solrød – Flot håndværk fra lokale eksperter

Med professionelt rengøringsarbejde, der fremhæver dine Bilsæders udseende og struktur, kan din bolig få et endnu smukkere helhedsindtryk og fremstå mere attraktiv. Det kan især være en god investering, hvis du overvejer at sælge din nuværende bolig og ønsker at gøre den mere interessant for potentielle købere, men også hvis du bare ønsker at give din boligs Bilsæder fornyet energi og større holdbarhed, så du kan få glæde af dem i endnu flere år.

Har du brug for Klargøring af bil eller Bilrengøring i Solrød, kan et professionelt Klargøringsfirma med specialiserede kompetencer inden for rengøringsarbejde skabe stor værdi og glæde for dig. Samtidig slipper du også for de mange bekymringer og udfordringer, der kan opstå, hvis du selv skal stå for hele opgaven selv.

Solrøds bedste rengøringsservice

Hos Steamgrønt får du flotte og indbydende Sæder i den bedste kvalitet – det har vores mange tidligere kunder oplevet, når de har brugt os til udførelse af rengøringsarbejde i eller omkring Solrød.

Hos Steamgrønt tilbyder vi flere forskellige Rengøringsydelser. Om dine Sæder har brug for én eller flere af vores ydelser afhænger af mange ting, f.eks. det udtryk du ønsker fra dine Sæder samt deres nuværende tilstand. Det er en vurdering, vi nemmest kan tage ved at besøge dig og vurdere dine Sæder i forhold til dine ønsker.

Uanset hvilken type rengøringsarbejde du ønsker, så tilbyder vi hos Steamgrønt flere professionelle ydelser i højeste kvalitet:

Vi ønsker at være Solrøds bedste rengøringsservice, hvilket er noget, vi arbejder for hver eneste dag, når vi udfører rengøringsarbejde i høj kvalitet og yder en god service for vores mange kunder.

Vi bruger kun erfarne fagfolk med stærke kompetencer inden for de opgaver, vi udfører. Det ser vi som din garanti for veludført håndværk og et flot resultat, du kan glæde dig over i mange år.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Mangler du et kompetent Klargøringsfirma i Solrød med stor erfaring i afhøvling eller Rengøring af Sæder, er vi hos Steamgrønt klar til at hjælpe dig. Uanset om du kun ønsker rådgivning eller også har brug for udførelse af opgaven, så kan vi skabe flotte resultater, du vil få stor glæde af.

Ring til os på 30205855 eller send en mail til info@steamgront.dk, hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder. Vi sender også gerne et uforpligtende og helt gratis tilbud, der er skræddersyet til netop din opgave.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand