Bilrengøring Sydsjælland

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Professionel Bilrengøring til gode priser

Har du et bil, der trænger til ny energi i form af en bilrengøring? Og bor du samtidig på Sydsjælland? Så er Steamgrønt et godt valg, hvis du ønsker et Klargøringsfirma med mange års erfaring og dygtige bilfolk til opgaven. Vi kan hjælpe dig med professionel Bilrengøring på Sydsjælland, uanset hvilket bil du har. Og vi sørger naturligvis for, at dine ønsker til Sædert matcher det færdige resultat. Kontakt os derfor allerede i dag, hvis du ønsker at få et godt tilbud med en god pris på Bilrengøring.

Steamgrønt er et solidt valg

Steamgrønt er et dansk Klargøringsfirma, der er kendt for at udføre Bilrengøring på Sydsjælland med flotte resultater til følge. Af den grund har vi også fået mange glade kunder og positive anmeldelser af vores udførte arbejde. Det er noget, vi sætter utrolig stor pris på. Og fordelene ved at overlade Rengørearbejdet til os er der også flere af:

  • 10+ års erfaring med rengøring af Sæder
  • Dygtige og erfarne bilfolk med moderne maskiner
  • Professionelt rengøringsarbejde med fokus på dine ønsker
  • Kompetent rådgivning og 3 års garanti på alt rengøringsarbejde
  • Høj tilfredshedsscore på Trustpilot

Når du vælger et samarbejde med Steamgrønt, kan du se frem til at møde dygtige folk med stor forstand på rengøring af Bilsæder. Det gælder, uanset hvor på Sydsjælland, du har en opgave, der skal udføres. Vi udfører det aftalte rengøringsarbejde til tiden, hvilket samtidig også klares til en fast og konkurrencedygtig pris, der ikke omfatter skjulte gebyrer og uforudsete udgifter. Hos Steamgrønt kan du derfor også være sikker på at få god værdi for pengene.

Vi dækker hele Sydsjælland

Hvis du bor på Sydsjælland og ønsker kompetent hjælp til dit slidte bil, er vi kun et opkald væk fra at hjælpe dig. Vi har dygtige, lokale bilmænd og dækker hele Sydsjælland, hvilket gør det nemt for dig at få slebet bil.

Udover selve Rengørearbejdet kan vi også hjælpe med kyndig rådgivning, så du måske får inspiration til det endelige resultat. Og så kan din bilmand naturligvis også hjælpe med tips og gode råd til vedligeholdelse af det nyslebede bil – for så får du glæde af dit flotte bil i endnu længere tid.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du allerede besluttet dig for, at din bil skal Rengøres? Så er du ikke langt fra igen at kunne nyde synet af et flot bil, der både fremstår som nyt og bidrager med et positivt præg til din bolig. Med hjælp fra Steamgrønt får du den bedste hjælp til opgaven på Sydsjælland og sikkerhed for et professionelt resultat. Det er nemlig dygtige folk med moderne Rengøremaskiner, der varetager opgaven.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din bil? Og vil du gerne have et godt tilbud på rengøring af et bil? Så kontakt os allerede i dag. Vi har gode priser på Bilrengøring på Sydsjælland og sørger for, at dit tilbud skræddersyes til dine ønsker og behov. Det sikrer dig også mest mulig værdi for pengene.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand