Bilrengøring Tølløse

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Stor glæde ved vores arbejde

Som de fleste andre ønsker du sikkert et flot og indbydende hjem. Men er Bilsæderne i lejligheden, villaen eller sommerhuset slidte og har hakker eller misfarvninger, så er der ikke meget at glæde sig over. Og så alligevel.

Med en professionel Bilrengøring kan du hurtigt og nemt få fjernet det grimme udtryk i boligen og erstatte det med smuk modsætning ved hjælp af et flot bil, der stråler af sundhed og styrke.

Steamgrønt udfører Bilrengøring i Tølløse og andre danske byer. Og med over 10 års erfaring samt mange glade kunder kan du være sikker på at få et flot resultat med masser af glæde til følge. Det er også derfor, vi har en høj tilfredshedsscore på Trustpilot.

Få hjælp af specialister

Hos Steamgrønt finder du kun specialister inden for bilrengøring. Vores mandskab har mange års erfaring med rengøring og efterbehandling af Bilsæder. Fælles for dem alle er deres store glæde ved at hjælpe kunder på Sjælland og i resten af Danmark med at få nyslebne Sæder og en masse glæde.

Udover glæden ved vores arbejde er der også mange andre fordele ved at vælge Steamgrønt til fremtidige bilopgave:

  • Større tryghed for godt håndværk
  • Høj kvalitet til dit behov samt 3 års garanti
  • Mere end 10 års erfaring fra klargøringsbranchen
  • Materialer i bedste kvalitet og professionelt udstyr
  • rengøringsarbejde og rådgivning til dine behov

Det flotte bil kommer ikke af sig selv, men kræver derimod ekspertise og erfaring. Og det har vi. Så skal du bruge kompetente folk til Bilrengøring i Tølløse eller i en anden by på Sjælland, så kan du roligt kontakte os.

Værdifuld rådgivning følger med

Gode råd er dyre – og så alligevel ikke helt. Hos Steamgrønt går vi meget op i, at vores kunder får gode råd med på vejen, uden at det koster ekstra.

For udover udførelsen af rengøringsarbejde til gode priser vil vi også gerne vejlede dig og vores andre kunder i, hvordan man passer bedst muligt på sine nyslebne Sæder. Med korrekt vedligeholdelse får man i hvert fald glæde af Sæderne i længere tid. Men vi byder også ind på idéer og inspiration om efterbehandling af Sæderne, og om der i første omgang endda blot er brug for en finrengøring.

Vælger du os til din Bilrengøring i Tølløse, vil du helt sikkert ikke fortryde det. Vores erfaring og ekspertise er din sikkerhed for flotte og holdbare resultater.

Et godt tilbud på godt håndværk

Vil du have et flot bil, der viser det bedste af træets egenskaber, så gør du klogt i at vælge et professionelt Klargøringsfirma til din opgave, uanset om det er i Tølløse eller ej – der er i hvert fald væsentligt større sikkerhed for et godt resultat, end hvis du springer ud i et gør-det-selv-projekt og ikke har erfaringen med Rengøremaskiner.

Hos Steamgrønt har vi dygtige folk med mere end 10 års erfaring. Med deres kompetencer får du flotte Sæder, som skaber en masse glæde. I første omgang kan du kontakte os og få et gratis tilbud på rengøring af din bil.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand