Bilrengøring Værløse

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Specialister i rengøring af Sæder

Steamgrønt er dansk firma med speciale i Rengøring og efterbehandling af Sæder. Med mere end 10 års erfaring fra branchen er vi blevet et anerkendt firma, der har hjulpet mange mennesker i hele Danmark. Og derfor kan vi naturligvis også hjælpe dig.

Hvis du skal have udført Bilrengøring i Værløse, kan du trygt vælge os til din opgave. Det siger vi, da vi udført en lang række af opgaver i stil med din. Og det er trods alt rart at vide, at du med et professionelt Klargøringsfirma kan være sikker på at slippe af med dine gamle, slidte Bilsæder og i stedet få flotte Sæder med fornyet styrke og holdbarhed.

Kompetente folk til alle opgaver

Steamgrønt tilbyder Bilrengøring i Værløse og på resten af Sjælland. Ja, vi er rent faktisk et landsdækkende Klargøringsfirma, så uanset hvor i landet, du har brug for kompetente bilfolk, så har vi mandskabet, der kan hjælpe dig.

Alle vores bilfolk har selvfølgelig erfaring fra klargøringsbranchen – ellers kan vi ikke fortsat sikre vores kunder den høje arbejdskvalitet, vi altid leverer. På Trustpilot vil du også se, at vi gør vores arbejde rigtig godt, da vi har mange positive anmeldelser og en høj tilfredshedsscore. Men der er også andre grunde til at lade os klare dine Sæder:

  • Professionelle Rengøringsydelser med 3 års garanti
  • Erfarne bilfolk og professionelt udstyr
  • Over 10 års erfaring med Bilrengøring
  • Rådgivning med fokus på dine ønsker
  • Godt håndværk og god rådgivning

Det siger sig selv, at godt håndværk, som holder i mange år, naturligvis er vigtigt. Og kan du få bilrengøringen til en god pris er det endnu bedre. Men der kan ofte være mange spørgsmål i forbindelse med en bilrengøring – og det er vi klar over.

Hos Steamgrønt gør vi vores bedste for at rådgive og vejlede vores kunder. Det giver nemlig mere værdi for pengene og resultere i en nyvasket bil der matcher kundens behov. Derfor kan vi f.eks. hjælpe dig med følgende:

  • Har du brug for en komplet Bilrengøring eller blot en indvendig rengøring?
  • Hvilken efterbehandling skal du vælge til dine Sæder?
  • Hvor gør du dine Sæder rene på den bedste måde?

Spørgsmålene kan være mange. Men vores dygtige klargøringsfolk har mange års erfaring så der er ingen grund til beymring. Når du vælger os til din opgave, uanset om det er i Værløse eller ej, får du hjælp fra kompetente folk.

Find det rette match med os

Hvis du værdsætter rengøringsarbejde i høj kvalitet og en professionel tilgang til din opgave, finder du et godt match med os. Hos Steamgrønt har vi nemlig stort fokus på et veludført rengøringsarbejde, der udføres af dygtige folk, samt god service og brugbar rådgivning.

Vi kan hjælpe dig med Bilrengøring i Værløse og andre steder på Sjælland. Uanset hvor du befinder dig, vil du altid blive mødt at professionelle medarbejdere, der ønsker at hjælpe dig bedst muligt. Tag derfor kontakt til os med samme og få et gratis tilbud på rengøring af dine Bilsæder, så du igen kan nyde synet af en flot bil.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand