Bilrengøring Vallensbæk Strand

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få et flot og stærkt bil

Har du et gammelt, slidt bil med hakker, pletter, misfarvninger og meget mere, som gør det trist at se på? Med en professionel Bilrengøring kan du nemt erstatte din bils triste udseende med et flottere, livligt og mere indbydende look, som vil vare ved i mange år.

Steamgrønt udfører professionelt rengøringsarbejde. Vi har mere end ti års erfaring, utallige glade kunder og dygtige fagfolk, som arbejder over hele landet. Tag kontakt til os og få hurtig og professionel hjælp til Bilrengøring i Vallensbæk Strand. Vi er nemlig klar til at give dig et gratis og uforpligtigende tilbud!

Vores ekspertise er din tryghed

Steamgrønt er et professionelt Klargøringsfirma med landsdækkende service, der arbejder med Rengøring og afhøvling af Sæder samt rengøring af trapper, bordplader og træterrasser. Uanset hvilken ydelse du ønsker, kan du være sikker på, at vores ekspertise og erfaring kommer dig til gode. Vælger du os, får du Bilrengøring i Vallensbæk Strand, der blandt andet omfatter:

  • Tre års garanti
  • Resultater med høj kvalitet
  • Dygtige bilfolk med professionelt udstyr
  • Rengøringsydelser, som er tilpasset dine behov

Alt i alt får du færre bekymringer og uforudsete problemer, ligesom du vil få tryghed for veludført håndværk.

Vores mange glade og fornøjede kunder har givet os en høj tilfredshedsscore på Trustpilot. Derfor tør vi godt sige, at vores ekspertise er din tryghed for veludført håndværk og smukke Bilsæder.

Få professionel rengøringsservice

Vi ønsker at nå ud til så mange kunder som muligt, så alle kan få glæde af vores ydelser. Uanset om du har brug for Bilrengøring i Vallensbæk Strand eller et helt andet sted på Sjælland, er vi derfor altid klar til at give dig professionel rengøringsservice, så du igen kan nyde synet af dine Sæder.

Inden vi begynder med din bilrengøring, hører vi gerne mere om dine ønsker. Her byder vi ind med råd, vejledning og svarer på eventuelle spørgsmål, der kræver afklaring. På denne måde kan vi nemlig skræddersy den perfekte løsning til dig og dit hjem. Vi hjælper dig hele vejen. Tag derfor kontakt til os for at høre mere om dine muligheder.

Vi giver et gratis tilbud

Hos Steamgrønt får du godt håndværk til en god pris! Takket være vores mange års erfaring kan vi nemlig vejlede og rådgive dig effektivt om, hvilken løsning der passer perfekt til din bil. Måske kan vi endda inspirere dig til en løsning og et resultat, du ikke har tænkt på. Uanset hvilken proces du foretrækker, er valget naturligvis dit!

Lad os derfor starte med at se på, hvad dine ønsker er. Så er vi sikre på, at vi kan finde en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dig og dit hjem. Når vi ved mere om opgaven og dine ønsker, er vi klar til at give et gratis tilbud til dig – naturligvis med en god og lav pris. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så du igen kan få et flot og stærkt bil.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand