Bilrengøring Vallensbæk

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få en indbydende klar bil igen

At få renoveret sine slidte, falmede Bilsæder kan være med til at give nyt liv og look til hjemmet. Hos Steamgrønt udfører vi professionel Klargøring af bil og Bilrengøring i Vallensbæk og resten af Danmark. Vi kan derfor hjælpe dig med at få flotte og stærke Bilsæder, der kan puste nyt liv i dit hjem.

Takket være mere end ti års erfaring ved vi, hvad der skal til for, at du igen kan blive glad for dine Bilsæder! Så har du lyst til at få et uforpligtigende tilbud? Tag kontakt til os og lad os se på, hvilken skræddersyet løsning som kan passe bedst til dig og dit hjem.

Landsdækkende eksperter

Steamgrønt er landsdækkende eksperter inden for bilrengøring. I mere end ti år har vi udført Klargøring af bil og Bilrengøring i Vallensbæk og på resten af Sjælland.

Vores faglige stolthed inden for veludført håndværk har skabt vores forretning og også resulteret i en høj tilfredshedsscore på Trustpilot. Vi er klar til at få endnu flere tilfredse kunder og derfor også klar til at hjælpe dig med rengøring af dine Sæder.

Der er mange fordele ved at vælge et professionelt Klargøringsfirma som os til at udføre opgaven for dig, heriblandt:

  • Flotte resultater i høj kvalitet
  • Tre års garanti på alt arbejde
  • Professionel rådgivning og service fra start til slut
  • Tilbud og rådgivning til dine behov
  • Veludført rengøringsarbejde i Vallensbæk

Vi mener ikke, at geografi skal begrænse professionelt rengøringsarbejde. Derfor tilbyder vi Bilrengøring på hele Sjælland, også i Vallensbæk. Faktisk er vores service landsdækkende. Hermed kan vi hjælpe fleste mulige personer til igen at få smukke Sæder.

Hos Steamgrønt arbejder vi altid med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Ikke to klargøringsprojekter er ens. Størrelse og slitage varierer, ligesom ønsker til Sædert er forskellige.

Vi er også bevidste om, at det i sidste ende drejer sig om, at du får en løsning og et slutresultat, du er mest tilfreds med. Derfor sætter vi os grundigt ind i din opgave og er behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål samt give rådgivning og vejledning, før vi begynder med arbejdet. Dette er din garanti for at få en løsning, som er skræddersyet til dig og dine Sæder.

Tag det første skridt!

Du er ét skridt fra at få dine slidte Bilsæder til at se ud som nye igen! Steamgrønt er klar til at hjælpe dig med Bilrengøring i Vallensbæk allerede nu. Om vi skal starte med inspiration, vejledning og rådgivning eller gå direkte i gang med din bilrengøring er op til dig. Uanset hvor i processen du står, kan du være tryg ved os og opleve et kompetent og professionelt forløb fra start til slut.

Start med at tage kontakt til os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forny dit hjem. Vi er altid klar til at give et uforpligtigende tilbud til en god pris, så du får mest mulig værdi for pengene! Tag det første skridt ved at kontakte os!

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand