Bilrengøring Vanløse

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Specialister i rengøring af Sæder

Steamgrønt er et landsdækkende firma, der har specialiseret sig i Bilrengøring og efterbehandling af Bilsæder. Så hvis du ønsker at få udført Bilrengøring i Vanløse af professionelle folk, er vi et solidt valg.

Gennem de sidste mange år har vi hjulpet mange forskellige kunder med små og store opgaver. Det har resulteret i en masse flotte og slidstærke Bilsæder, som har skabt stor glæde. Netop glæden ved vores arbejde har også givet os en masse positive kundeanmeldelser og en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot. Og det er din garanti for veludført rengøringsarbejde til en god pris.

Et samarbejde du kan se frem til

Når du skal bruge bilrengøring i Vanløse og indgår et samarbejde med Steamgrønt, kan du være sikker på at få et flot resultat, som du kan få glæde af i mange år. Det er dog ikke den eneste fordel ved at vælge os til din bilopgave:

  • Vi har over 10 års erfaring med rengøringsarbejde
  • bilspecialister, der bruger professionelt udstyr
  • Rengøringsydelser i højeste kvalitet og 3 års garanti
  • Rådgivning og vejledning til dit behov

Udover selve udførelsen af rengøringsarbejdet går vi også meget op i sikre vores kunder god rådgivning, som rent faktisk kan bruges til noget. Det er også derfor, vi har mange glade kunder, som anbefaler os til deres familie og venner.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, og hvad vi kan gøre for dig, hjælper vi naturligvis. Det kan være med valg af efterbehandling, der passer til dine ønsker og behov. Det kan også være i forhold til rengøring af dine nyslebne Bilsæder. Spørgsmålene er mange, men vi har helt sikkert en masse gode svar.

Service og kvalitet er i fokus

Hos Steamgrønt er god service vigtigt. Derfor gør vi meget for at kunne servicere alle vores kunder bedst muligt, og når de har brug for det. Vi har lokale afdelinger mange steder i Danmark. Som et landsdækkende Klargøringsfirma kan vi derfor hjælpe dig med Bilrengøring i Vanløse, men også mange andre steder på Sjælland og i resten af landet.

Alle vores bilfolk er uddannede og har stor erfaring med rengøring af Bilsæder. Vi kan dog også hjælpe med rengøring af trapper, bordplader og terrasser, så mulighederne for professionelt rengøringsarbejde er mange. Men uanset, hvad du får fra os, så er kvaliteten af vores arbejde, service og rådgivning på højeste niveau.

Få professionelt rengøringsarbejde

Kan du selv klare den omfattende rengøring og efterbehandling af dine Bilsæder? Eller mener du alligevel, at dit projekt er for omfattende og besværligt og derfor har brug for professionelle folk, der kan deres kram?

Med hjælp fra Steamgrønt får du hurtigt flotte Bilsæder, der er håndteret af dygtige folk med stor erfaring fra faget. Det giver dig sikkerhed for et solidt resultat, som du kan få glæde af i mange år. Så hvis du har brug for Bilrengøring i Vanløse, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, der sikrer dig et flot, nyslebet bil.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand