Bilrengøring Viby

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få et bil med fornyet styrke

Er din bil slidt og falmet i farven? Er der pletter, misfarvninger eller skrammer, som giver Sædert et uheldigt udtryk? Et flot bil, der viser træets naturlige skønhed, har mange fordele for dig og din bolig. Så hvis ikke din bil er fantastisk at se på, bør du måske overveje en Bilrengøring.

Med hjælp fra et professionelt firma, som Steamgrønt, der er specialister i rengøring og efterbehandling af Bilsæder kan du hurtigt og nemt få et stærkt bil, der er smukt at se på. Det koster ikke meget at bruge os, så hvis du ønsker Bilrengøring i Viby med flotte og holdbare resultater til følge, kan du trygt vælge os til opgaven.

Høj kvalitet og mange andre fordele

Hos Steamgrønt får du høj kvalitet til en pris, der er til at betale. Vores ønske er, at du bliver glad og tilfreds med vores udførte arbejde og samtidig føler, at det hele har været pengene værd.

Vi har mere end 10 års erfaring med rengøringsarbejde og tilbyder Bilrengøring i Viby samt på resten af Sjælland. Rent faktisk er vi et landsdækkende firma med speciale i rengøring og efterbehandling af Bilsæder, trapper, bordplader og terrasser.

Udover vores brede kompetencer inden for professionelle Rengøringsydelser er der også andre grunde til, at du bør vælge os til at forny dine Sæders udseende og styrke:

  • Godt håndværk med 3 års garanti på alt arbejde
  • 10+ års erfaring med Bilrengøring og efterbehandling
  • Materialer i bedste kvalitet og professionelt udstyr
  • rengøringsarbejder og rådgivning, der tilpasses dine behov
  • Få gode råd med i pakken

En del af pakken hos os er det veludførte rengøringsarbejde, som vores erfarne og uddannede bilfolk leverer. Med professionelle maskiner og stor viden kan du være tryg i dit valg af os.

Noget andet og lige så vigtigt er ifølge vores mening også, at du får gode råd med på vejen. Et flot, nyslebet bil kræver trods alt også god vedligeholdelse, så fortsat kan få stor glæde af det.

Uanset om du bor i Viby eller et andet sted i Danmark, så kan vi hjælpe dig med spørgsmål til emner som disse:

  • Behov for afhøvling, Rengøring eller letrengøring
  • Valget af efterbehandling i forhold til dit behov
  • Rådgivning om god vask og vedligeholdelse af dine Sæder

Spørgsmålene er sikkert mange. Heldigvis er vores svar også mange – og gode. Så spørg os endelig til råds, hvis du ønsker inspiration og professionelle input til din opgave. Det er én af grundene til, at vi har en høj tilfredshedsscore på Trustpilot.

Hør mere og få et gratis tilbud

Hvis du søger hjælp til at få udført Bilrengøring i Viby eller et andet sted på Sjælland, så er det en klog beslutning at vælge et firma med erfaring i netop rengøring af Bilsæder. Det har vi hos Steamgrønt.

Så kontakt os, hvis du vil høre mere om os, og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. I første omgang sammensætter vi gerne et godt, skræddersyet tilbud, der matcher dine behov og er tilpasset til din specifikke opgave. Så får du mest værdi for pengene.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand