Bilrengøring Virum

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få en flot og velplejet bil til en god pris

Bilsæder er én af de ting, som alle lægger mærke til. Det gælder især, når de er flotte og gør noget godt for bilen. Har du en bil, der godt kunne trænge til en rengøring, kan du heldigvis få professionel Bilrengøring i Virum, der sikrer, at din bil igen ser ud som ny.

Med hjælp fra Steamgrønt kan du få renset dine sæder. Vi har mange års erfaring i branchen og ikke mindst også dygtige bilfolk med professionelle Rengøremaskiner. Deres erfaring og kompetencer er din sikkerhed for et flot og veludført resultat. Ønsker du også en smuk bil, er du meget velkommen til at kontakte os og få et gratis tilbud på en bilrengøring.

Steamgrønt er et godt valg

Når du skal have rengjort din bil, giver det sig selv, at du ønsker fagligt dygtige folk til opgaven. Og dem har vi hos Steamgrønt. Der er faktisk mange fordele ved at vælge netop os, hvis du søger hjælp til en Bilrengøring i Virum:

  • Over 10 års erfaring i klargøringsbranchen
  • Dygtige folk med professionelle Rengøremaskiner
  • Bilrengøring med fokus på dine ønsker
  • Høj kvalitet og 3 års garanti på alt arbejde
  • Høj tilfredshedsscore på Trustpilot

Steamgrønt er et populært valg i mange danske byer. Vi har bl.a. hjulpet kunder i Virum der har fået rene sæder og dermed også større glæde af deres bil. Alt vores rengøringsarbejde er til faste priser, der ikke omfatter skjulte udgifter og uforudsete omkostninger. Du kan derfor glæde dig til at få en god, fast pris på rengøring af din bil.

Flot rengøringsarbejde og god rådgivning

Steamgrønt er et dansk klargøringsfirma med speciale i rengøring og behandling af din bil og sæder. Af den grund er det også altid dygtige klargøringsfolk, der står for at varetage rengøringen af vores kunders biler. Vi håber, at det skaber sikkerhed og tryghed, når man ved, at det er kompetente folk, der håndterer de professionelle Rengøremaskiner.

Udover at udføre Bilrengøring kan vi også give dig kompetent rådgivning i forhold til din opgave. Det kan både være inspiration til dit valg af Rengøringsydelser, men det kan også være nemme tips til den efterfølgende pleje og vedligeholdelse af din nyvasket bil. Sådanne ting er med til at give ekstra værdi for pengene. Og derfor kan du også trygt vælge os, når du skal bruge hjælp til en bilrengøring i Virum.

Kontakt os for et gratis tilbud

Ønsker du en flot, rengjort bil så er Steamgrønt en sikker løsning. Med hjælp fra steamgrønts erfarne klargøringsfolk, kan du se frem til et flot og grundigt resultat, der både udføres til tiden og til en fornuftig pris. Det er sådan, vi har gjort hundredvis af andre kunder glade – ikke kun i Virum, men også i mange andre danske byer.

Kontakt os allerede i dag for en snak om ønskerne til din opgave og få samtidig også et gratis og helt uforpligtende tilbud på en Bilrengøring i Virum. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med din klargøring.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand