Bilrengøring Vordingborg

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

En Bilrengøring er en god investering

Et gammelt, slidt bil er sjældent kønt at se på. Derfor er det også en god investering at få Sædert slebet og efterbehandlet – både for Sæderts udseende og udtrykket i din bolig. Ønsker du professionel hjælp til en Bilrengøring i Vordingborg, er valget af et Klargøringsfirma også den rette vej at gå. For det giver dig sikkerhed for et grundigt og gennemført resultat, hvor intet overlades til tilfældighederne.

Hos Steamgrønt har vi mange års erfaring med rengøring af Sæder. Vi er et godt og trygt valg til varetagelsen af din opgave, hvilket hundredvis af andre kunder tidligere har oplevet. Både i Vordingborg, men også mange andre steder i landet. Ønsker du et flot, nyslebet bil, kan du derfor roligt tage kontakt til os og få et godt tilbud på en bilrengøring.

Mange fordele ved Steamgrønt

Valget af specialister er generelt ret fornuftigt. Det gælder også, når Bilsæder skal Rengøres og efterbehandles. Hos Klargøringsfirmaer har man bl.a. professionelle Rengøremaskiner, hvilket er med til at skabe de bedste og flotteste resultater. Men det kræver fagligt kompetente folk til sådan en opgave.

Hos Steamgrønt får du hjælp af dygtige bilfolk med en masse erfaring inden for rengøring af Bilsæder. Det er dog ikke de eneste fordele, du vil opleve i valget af os til din Bilrengøring i Vordingborg:

  • Vi har over 10 års erfaring med rengøringsarbejde
  • Vi har dygtige, lokale bilfolk
  • Vi laver flot og professionelt rengøringsarbejde
  • Vi giver kompetent rådgivning og god service
  • Vi har 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Du får et flot og solidt resultat

Vælger du Steamgrønt til at udføre rengøringsarbejde hjemme hos dig, kan du både opleve god service, kompetent rådgivning og veludført rengøring af din bil. Den kombination har været med til at gøre os til et populært valg i mange danske byer – ikke kun i Vordingborg. Samtidig har det også givet os rigtig mange flotte kundeanmeldelser og en høj tilfredshedsscore på Trustpilot. Men det kræver hårdt og fokuseret arbejde – og det leverer vi.

Hos Steamgrønt vil du desuden opleve, at vi har gode priser på bilrengøring og andet rengøringsarbejde. Her er der nemlig ingen skjulte gebyrer og pludselige ekstraomkostninger. Det er først og fremmest mest fair, men giver dig også mere værdi for pengene. Vi sørger også for at skræddersy priser og tilbud til dine ønsker og behov, så det færdige arbejde matcher helt optimalt.

Få en god pris på din bilopgave

Har du besluttet dig for, at dit gamle, slidte bil skal have nyt liv og et mere indbydende udseende? Så står vi hos Steamgrønt klar til at hjælpe dig med en dygtig bilmand, der har mange års erfaring med rengøring og fornyelse af Bilsæder. Kontakt os derfor allerede i dag, så du kan få et uforpligtende tilbud og en god pris på din Bilrengøring i Vordingborg, der med sikkerhed vil gøre dig glad og tilfreds med det færdige resultat. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med din opgave.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand