Bilrengøring Brøndby Strand

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få en indbydende klar bil igen

Har du en gammel bil, som trænger til en kærlig hånd? Lad Steamgrønt hjælpe dig. Vi ved nemlig hvor stor en forskel en ren bil kan have for din hverdag. Vi har naturligvis det professionelle know-how til at udføre alle slags opgaver.

Til din opgave kan vi byde ind med mere end 10 års erfaring, stor ekspertise og ikke mindst garanti for et godt resultat. Vi har udført både små og store klargøringsprojekter i hele landet, inklusive Bilrengøring i Brøndby Strand. Skal vi også hjælpe dig med dit projekt? Tag kontakt og få et godt, uforpligtigende tilbud!

Vores ekspertise er din tryghed

Vi tilbyder vores ydelser i hele landet, så vi kan hjælpe flest mulige mennesker med at blive glade for deres Bilsæder igen. Vi arbejder derfor også på hele Sjælland, hvor vi blandt andet tilbyder Bilrengøring i Brøndby Strand. Når du vælger os, får du følgende fordele med i én samlet pakke:

  • Tre års garanti på alt arbejde
  • Mere end 10 års brancheerfaring
  • Dygtige fagfolk med professionelle maskiner
  • Brugbar rådgivning til dine behov
  • Resultater, der skaber glæde i mange år

Du slipper for bekymringer og uforudsete problemer, ligesom du er sikret veludført håndværk. Så skal du have et uforpligtigende tilbud? Tag kontakt til os og hør, hvordan vi kan skræddersy den perfekte løsning til dig og dit hjem.

Professionel rengøringsservice

Steamgrønt tilbyder professionel Klargøring af bil og Bilrengøring i Brøndby Strand. Når du vælger os, er vi med dig hele vejen. Derfor ser vi på dine behov og ønsker, tilbyder vejledning og inspiration og rådgiver om efterbehandling af dine Bilsæder. Derfor kan du være tryg ved os, da du får professionel rengøringsservice fra start til slut!

Såvel vores ydelser som vores service bliver skræddersyet efter dine behov. Om du skal have inspiration og professionel rådgivning, inden projektet begynder, eller om vi skal begynde arbejdet ud fra dine fastsatte ønsker er helt op til dig som kunde.

Vi er med andre ord fleksible i vores tilgang, men uanset hvilken løsning du ønsker, kan du være sikker på, at vi altid sørger for, at du får veludført rengøringsarbejde i høj kvalitet, som du vil blive glad for de næste mange år!

Få hjælp fra kompetent Klargøringsfirma

Hos Steamgrønt tør vi godt sige, at vi kan vores kram, når det gælder bilrengøring. Spørg bare vores mange tilfredse kunder på Trustpilot, som har givet os en fantastisk tilfredshedsscore. Vi er eksperter inden for vores felt og bringer mere end 10 års erfaring til din bilprojekt. Derfor kan du være tryg ved at få professionelle og veludførte resultater, når du vælger os.

Uanset om du har gennemtænkt dit drømmeprojekt, eller om du vil have professionel rådgivning og vejledning, inden projektet begynder, er du velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan få dine drømme til at blive opfyldt. Vi er nemlig altid klar til at give et gratis og helt uforpligtigende tilbud, som er skræddersyet til din opgave – naturligvis til en god og lav pris!

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand