Bilrengøring Ejby

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få en flot og holdbar løsning til en ren bil

Er din bil slidt efter mange års brug? Er det grimt af pletter og misfarvninger eller har store hakker og ridser? Uanset standen af din bil så er det måske ikke så flot, som for mange år siden. Men med en professionel Bilrengøring kan du hurtigt få et flot og sundt bil med en masse glæde tilfølge.

Steamgrønt tilbyder Bilrengøring i Ejby og mange andre danske byer. Vi er rent faktisk et landsdækkende Klargøringsfirma med stor ekspertise i rengøring og fornyelse af Bilsæder. Med vores erfaring og dygtige bilfolk kan du være sikker på at få flotte og slidstærke Sæder, der gør din bil endnu mere indbydende. Så ønsker du hjælp fra os?

Vi får det bedste frem i din bil

Skal du bruge professionelle folk til din bilopgave? Dem har Steamgrønt. Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen, hvilket er din garanti for et godt resultat, som holder i mange år.

Vores uddannde bilmænd har hjulpet en masse folk i hele Danmark med at få flotte Bilsæder, der fremhæver træets naturlige skønhed. For hvem elsker ikke at se på træets årer og struktur frem for et kedeligt bil uden sjæl og charme?

Hos Steamgrønt er du altid i kontakt med specialister på området. Og det er ikke den eneste fordel, du vil opleve, hvis du lader os udføre din Bilrengøring i Ejby:

  • 10+ års erfaring med rengøring af Sæder
  • Færre bekymringer og uforudsete problemer
  • Tryghed for godt håndværk til dit behov
  • Høj kvalitet samt 3 års garanti på alt arbejde
  • Dygtige folk med professionelle maskiner
  • Skræddersyet rådgivning og tilbud
  • Kompetente råd fra kompetente folk

Med over 10 års erfaring fra klargøringsbranchen kan du trygt stole på vores folk og deres viden om Bilrengøring. Vi har hjulpet mange kunder i hele landet, hvilket også har givet os mange positive anmeldelser på Trustpilot af vores udførte arbejde og gode service.

Udover Bilrengøring i Ejby tilbyder vi også vores hjælp mange andre steder på Sjælland. Så har du brug for dygtige folk, der kan håndtere din opgave med fokus på dine ønsker og behov, så er det os, du skal have fat i.

  • Afhøvling, Rengøring eller finrengøring

Gør dine drømme til virkelighed

Med hjælp fra Steamgrønt får du flotte resultater til gode priser. Det gælder, uanset hvor omfattende en opgave du stiller os for.

Vi byder også gerne ind med inspiration og rådgivning til din opgave, så dine ønsker kan opfyldes. Og vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, som naturligvis tager udgangspunkt i dit behov. Så tag kontakt til os og hør mere eller få et godt tilbud. Steamgrønt er Klargøringsfirmaet, der kan sikre dig flotte Sæder og stor glæde.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand