Bilrengøring Nørrebro

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Specialister i rengøringsarbejde

Skal din bil fornyes, fordi det er gammelt eller har store skrammer, pletter eller misfarvninger, så professionel hjælp den sikre vej til det bedste resultat. Erfarne bilfolk med speciale i rengøring af Bilsæder er nemlig din garanti for godt håndværk, som du kan få glæde af i mange år.

Steamgrønt er et specialiseret Klargøringsfirma med stærke kompetencer inden for professionelle Rengøringsydelser. Vi tilbyder Bilrengøring på Nørrebro og i resten af landet, der udføres af dygtige bilfolk med mere end 10 års erfaring. Og med mange glade kunder fra tidligere projekter kan vi garantere dig et flot og holdbart resultat.

Dit Klargøringsfirma på Nørrebro

Steamgrønt er et landsdækkende Klargøringsfirma, der hjælper private og erhvervskunder i hele landet. Vi har stor erfaring og mange glade kunder, hvilket også er grunden til, at vi har høj kundetilfredshed og mange positive anmeldelser på Trustpilot.

Når vi udfører Bilrengøring på Nørrebro eller et andet sted i Købehavn, er det vores uddannede og erfarne medarbejdere, som håndterer opgaven. Og det er der mange fordele ved:

  • 10+ års erfaring med rengøring af Sæder
  • Tryghed for veludført håndværk
  • rengøringsarbejde til dit behov inkl. 3 års garanti
  • Materialer i bedste kvalitet og professionelt udstyr
  • Rådgivning og vejledning med stor værdi

Hos Steamgrønt gør vi meget for at glæde vores kunder. Med veludført rengøringsarbejde, god service og brugbar rådgivning når man rigtig langt. Og med mere end 10 år i branchen ved vi, hvad der skal til for at levere topresultater, der matcher kundernes behov og ønsker. Du får altså flotte Sæder til en god pris, der giver en masse værdi for pengene.

Brugbar rådgivning

Hos os er fokuset ikke kun på at sikre dig flotte og holdbare løsninger. Vi ønsker også, at du får rådgivning og vejledning, som du kan bruge til noget. Derfor hjælper vi dig gerne før, under og efter din opgave, så du kan få endnu mere glæde af dine Sæder. Vi rådgiver f.eks. om følgende:

  • Dit behov for afhøvling og/eller Rengøring
  • Det bedste valg af efterbehandling
  • Gode råd til rengøring af din bil

Med Steamgrønt får du den professionelle hjælp, du skal bruge. Og netop dette gør os til et solidt valg, hvis du skal have udført Bilrengøring på Nørrebro eller et andet sted i landet. Vi har nemlig dygtige bilfolk i andre lokalafdelinger, hvilket gør det nemt og fleksibelt for os at hjælpe vores kunder.

Få hjælp fra kompetente bilfolk

Skal dine Bilsæder renoveres og fornyes af et professionelt Klargøringsfirma? Så er Steamgrønt et yderst kompetent valg – vi har i hvert fald mere end 10 års erfaring i faget og en masse glade kunder, der kan understøtte vores høje kvalitet og flotte resultater.

Så mangler du dygtige folk til din opgave på Nørrebro, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på rengøring af din bil, hvor fokus er 100 % på dine ønsker og behov. Det ved vi skaber største glæde og tilfredshed.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand