Bilrengøring Helsinge

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Forny hjemmet med bilrengøring

Med Rengøring og efterbehandling af din bil kan du give hjemmet et helt nyt look. Hvad enten du ønsker Rengøring af dine Sæder, afhøvling eller noget helt tredje til at forny hjemmet, kan Steamgrønt hjælpe dig.

Med mere end ti års erfaring og stor ekspertise kan vi altid guide og vejlede dig til at finde den løsning, som vil passe perfekt til både dig og dit hjem. Med vores landsdækkende rengøringsservice er vi også i stand til at hjælpe med Bilrengøring i Helsinge.

Med os får du altid den bedste service, rådgivning og håndværk, når der skal nyt liv i dine Bilsæder – spørg bare vores mange tilfredse kunder på Trustpilot. Skal vi hjælpe dig med at forny dine Sæder og puste friskt liv i dit hjem?

Bedst i klassen

Steamgrønt har mere end ti års erfaring som Klargøringsfirma. Takket være vores landsdækkende service behandler vi Sæder i hele Danmark. Derfor udfører vi også Bilrengøring i Helsinge og mange andre steder på Sjælland.

Sammen ser vi på dit og hjemmets behov og ønsker, før vi går i gang. Vi giver dig personlig rådgivning for at sikre, at du til enhver tid er sikret en gennemtænkt, professionel og holdbar løsning, som du kommer til at få glæde af i mange år.

Når du vælger os til at klare din opgave, kan du altid være sikker på at få:

  • Dygtige fagfolk, der vil være bedst i klassen
  • 3 års garanti
  • Personlig og professionel rådgivning
  • Uforpligtigende og prisvenlige tilbud

Der er altså mange grunde til at vælge et samarbejde med os, og derfor kan du trygt kontakte os, hvis du ønsker professionel assistance til dine Sæder.

Professionel rådgivning fra start til slut

Før vi begynder med behandlingen af dine Sæder, ser vi sammen på den løsning, du ønsker derhjemme. Med vores rådgivning og ekspertise finder vi sammen frem til den bedste løsning til dig og dit hjem. Med andre ord er vi et Klargøringsfirma, som rådgiver dig under hele forløbet. Derfor er du i trygge hænder, når du vælger os til at udføre din bilrengøring.

Uanset om du ønsker Bilrengøring i Helsinge, Græsted, Hornbæk eller andre steder på Sjælland, står vi klar til at hjælpe dig takket være vores landsdækkende service. Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Vi er altid klar til at hjælpe dig med bilrengøring. Kontakt os og få et uforpligtigende tilbud.

Gør brug af kompetente bilfolk

Kombinationen af vores store ekspertise og mange års erfaring inden for bilbehandling har givet os utallige tilfredse og glade kunder på Trustpilot. Vi ser dette som et bevis for, at vi kan vores håndværk, og at vi kan levere den ønskede professionelle løsning – hver eneste gang.

Uanset hvilket projekt du ønsker at starte, har vi altid fair og fornuftige priser, så du kan få din drøm opfyldt. Tag kontakt til os, lad os rådgive dig om den bedste løsning og lad os sammen komme i gang med at gøre drømmen til en realitet. Vi ser frem til at snakke med dig og give dig et tilbud på rengøring af din bil.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand