Bilrengøring Sorø

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Ønsker du at give hjemmet nyt liv?

Trænger dine gamle Bilsæder til nyt liv og et mere moderne look? Takket være mange års erfaring med bilrengøring kan vi hjælpe dig med at sikre, at opgaven udføres så godt som muligt, så du igen bliver glad for dine Sæder i hjemmet. Vi har landsdækkende service og udfører derfor også Bilrengøring i Sorø.

Måske har du allerede gennemtænkt dit drømmeprojekt og har alt klar? Måske ønsker du lidt rådgivning og vejledning, inden arbejdet begynder? Uanset hvilket stadie du er i, kan vi træde til og hjælpe. Vi er nemlig et erfarent Klargøringsfirma, som kan garantere dig den højeste kvalitet, når arbejdet er afsluttet.

Landsdækkende specialister

Over 10 års erfaring, kompetente bilfolk, rådgivning i særklasse, professionelle maskiner og materialer og ikke mindst fremragende kundetilfreds på Trustpilot – der er masser af grunde til at vælge Steamgrønt til Bilrengøring i Sorø og andre områder på Sjælland. Vi er nemlig eksperter inden for vores felt! Udover en kvalitet, som er i top, får du også en pris, der er i bund. Så vælg os, når du skal have:

  • Afhøvling og Rengøring af Sæder
  • Lud-, lak– og Sæderens
  • Tre års garanti på alt udført rengøringsarbejde

Ved at vælge et professionelt Klargøringsfirma til at udføre arbejdet for dig, er du garanteret en løsning, som vi som specialister også kan sige god for. For eksempel kan der være forskel på, hvordan dine afhøvlede eller afslebne Sæder bedst efterbehandles – men bare rolig, det ved vi alt om. Skal vi tage en uforpligtigende snak, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig?

Branchens bedste

Steamgrønt er et professionelt Klargøringsfirma med blandt andet landsdækkende service og mere end 10 års erfaring. Takket være vores landsdækkende service udfører vi også Bilrengøring i Sorø, Slagelse, Ringsted og på resten af Sjælland. Derfor er geografien ikke noget problem for os.

Vi har slebet Bilsæder i lejligheder, huse, sommerhuse og meget mere på Sjælland, Fyn, i Jylland – ja, i alle afkroge af Danmark. I tillæg til vores ydelser inden for håndværk kan vi derfor også tilbyde professionel rådgivning og vejledning samt besvare spørgsmål, inden vi begynder med bilrengøringen. Desuden anvender Steamgrønt de bedste maskiner, hvilket er din sikkerhed for den højeste kvalitet og de bedste resultater, når du vælger os.

Lad os komme i gang!

Uanset om din drøm er Bilrengøring, letrengøring eller noget helt tredje, er vi klar til at løse opgaven. Takket være vores erfaring, ekspertise og gode service kan vi levere en løsning, du vil få glæde af de mange næste år. Vi efterstræber at give dig et resultat, som skaber både glæde og nytte.

Inden vi begynder med din bilbehandling, står vi derfor klar med vejledning og rådgivning til dit projekt, hvis du ønsker det. Hermed bliver både du og vi sikre på, at løsningen er den helt rigtige til både dig og dit hjem. Med andre ord skræddersyer vi løsningen hver gang, så vi altid er sikret tilfredse kunder. Allerede nu er vi klar til at hjælpe dig og give et tilbud. Kontakt os og lad os komme i gang!

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand