Bilrengøring Vestsjælland

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

10+ års erfaring med rengøringsarbejde

Steamgrønt er et dansk Klargøringsfirma med mere end 10 års erfaring fra branchen. Vi tilbyder Bilrengøring på Vestsjælland til konkurrencedygtige priser og hjælper kunder i Slagelse, Kalundborg, Korsør og mange andre byer på Sjælland med små og store opgaver inden for rengøring og efterbehandling af Bilsæder.

Med vores ekspertise og erfaring kan du være sikker på at få et solidt og tilfredsstillende resultat, som du bliver glad for. Med vores hjælp får dit gamle, slidte bil et helt nyt og sundt udseende, som du kan få glæde af i mange år.

Stor tilfredshed med vores arbejde

Steamgrønt er et kendt navn i klargøringsbranchen, som rigtig mange kunder er glade for at bruge til rengøring af deres Bilsæder.

Med over 10 års erfaring i afhøvling, rengøring og efterbehandling af Sæder har vi hjulpet mange danskere med at give deres slidte Bilsæder et flottere look med større slidstyrke. Det har da også ført til en høj tilfredshedsscore på Trustpilot baseret på mange positive anmeldelser fra vores kunder.

Når du skal have udført Bilrengøring på Vestsjælland, får du de bedste resultater med hjælp fra et kompetent Klargøringsfirma, nemlig os. Det er der flere grunde til:

  • 10+ års erfaring med Bilrengøring
  • Høj kvalitet og 3 års garanti på alt arbejde
  • bilfolk med professionelle maskiner
  • Rådgivning og bilrengøring til dit behov

Et samarbejde med os er altså din garanti for flotte Bilsæder, der afspejler det smukke i træet og samtidig skaber stor modstandsdygtighed og slidstyrke. Du får altså hele pakken, når du gør brug af vores dygtige bilfolk.

rengøringsarbejde på hele Vestsjælland

Hos Steamgrønt kan du få Bilrengøring på Vestsjælland og mange andre byer i hele Danmark. Vi er nemlig et landsdækkende Klargøringsfirma med lokale bilfolk, der hurtigt og nemt kan træde til, hvis du skal bruge professionel assistance. Det gælder både på Vestsjælland og i resten af landet.

Udførelse af din opgave er én del af vores arbejde. Derudover gør vi også meget for at rådgive og vejlede vores kunder på bedste vis. Du skal nemlig også føle, at du kan få mest muligt ud af dine Sæder både før, under og efter din opgave. Derfor kan vi fortælle meget mere om emner som disse:

  • Behov for afhøvling, Rengøring eller letrengøring
  • Valg af efterbehandling til Bilsædert
  • Tips og råd til rengøring og vedligeholdelse

Hvis du har specielle ønsker til dine Sæder, kan vi imødekomme dem og sikre dig et suverænt resultat. Men lad os tage en snak om din opgave og dine ønsker – vi garanterer et resultat, du bliver rigtig glad for.

Få et tilbud til din opgave

Hos Steamgrønt ved vi, at vores kunder går meget op i høj kvalitet til en god pris. Derfor kan vi sammensætte et skræddersyet tilbud til dig, der tager udgangspunkt i dine konkrete ønsker og behov til Sæderts udseende, slidstyrke og graden af vedligeholdelse. Du får altså en masse værdi for pengene, hvis du vælger os til din opgave på Vestsjælland.

Så tag kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at renovere din bil, så det igen kan se flot, sundt og stærkt ud.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand